Reality10. oktober 2017

"Med kniven for struben": Kaos i kro-køkkenet

I sæsonpremieren på "Med kniven for struben" besøger Castberg Kongerslev Kro tæt på Aalborg, og kokken finder masser af punkter, hvor krofatter og -mutter skal stramme op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_h5a0036.jpg
 Foto: TV3

Kongerslev Kro tæt på Aalborg danner rammerne for sæsonpremieren af "Med kniven for struben".

Krofatter Morten bryster sig af at have lavet mad til både prins Henrik og Bertel Haarder, men når kokken Thomas Castberg sætter tænderne i den ristede camembert, er det ikke mange stjerner, han kan give maden.

En gennemgang af køkkenet viser, at bearnaisen er lavet på pulver, fiskefileten er frisk fra frost, og Castberg finder sågar en kasse med svesker, der er over et år for gamle.

Se et klip fra programmet nederst på siden.

- Det er for f*nden ikke fordi, de ikke har tiden til at lave saucen, konstaterer Castberg om kroen, hvis spiselokaler står gabende tomme, fordi ejerne ikke aner, hvordan de skal få folk ind fra gaden og spise på kroen.

- Og så undrer de sig over, at folk ikke kommer. For en femmer kan de lave den samme sauce derhjemme, slår Castberg fast, da han bladrer gennem køkkenets udvalg af madvarer på pulverform, på dåse og på frost.

Men det er ikke kun madvarerne, der udgør et kritikpunkt. Også kroens indretning er problematisk: De spisende gæster skal nemlig gennem den røgfyldte krostue, hvor folk ryger, drikker og spiller, for at komme til spiselokalerne. Ikke noget, der just får appetiten i top.

I klippet kan du se, hvilke rædsler Castberg finder i køkkenet på Kongerslev Kro.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Se, om Castberg kan rette op på den synkende skude i aften kl. 21 på TV3.

Sponsoreret indhold