Reality17. august 2015

Sy Lee taler ud: Realitydrama, føj!

Sy Lee taler ud om at være blevet bortvist fra Reality Awards' vogn til Copenhagen Pride af værten - og den gamle bedsteven - Gustav
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sy_lee_mikael_rieck.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Honeybees, til Jer der følger LIVE med på Se & Hør, hvor de har været så søde og inviteret mig på deres Reality Awards vogn i år for at fejre det kommende reality awardsshow 2016 samt FRIHED og mangfoldigheden i dag til Cph Pride, har I nok opdaget, hvor lavt et menneske min tidligere bedsteven er – ja jeg snakker om selve Gustav Salinas, som er værten på vognen.

Han er blevet hyret til at være vært, men han valgte at bede mig om at forlade “hans” vogn. Flot. Din vogn. Må jeg være fri. Alle reality personligheder er inviteret til at fejre Reality Award.

Se hele optrinnet, hvor Gustav bortviser Sy Lee, her.

https://imgix.seoghoer.dk/20150815_wen_-_gay_4.jpg
 Kaspar Wenstrup

Sy Lee var tydeligvis oprørt af afvisningen (Foto: Kaspar Wenstrup)

Jeg fik den sødeste og personlige invitation fra arrangøren for Reality Awardsvogn, Kit Nielsen, som også står bag reality awards i samarbejde med Se og Hør.

Jeg har været i tvivl om, jeg skulle dukke op, men jeg endte med det, for det er en STOR og glædelig dag, hvor vi alle fejrer mangfoldigheden og den frihed til at være os selv i vores yndige land.

https://imgix.seoghoer.dk/copenhagen14.jpg
 Mikael Rieck

Sy Lee var mødt op i piratkostume, som vognens tema foreskrev (Foto: Mikael Rieck)

Jeg har ikke tilgivet Gustav for at udstille mig i pressen for usande påstande, men jeg har haft brug for en længere pause end forventet, og i dag hvor cph pride og hvor reality awards holder en fest, tænkte jeg på, at det var på tide at vise, at vi som voksne mennesker kan være i samme rum især til Cph Pride.

Vi har været venner siden Divaer i Junglen og det er en del år nu. Selvfølgelig har jeg savnet vores gode tider, men hans behov for at udstille mig og andre på i pressen, er langt ude og lave usande påstande, får mig mindre lyst til at have ham i mit liv, og i dag var dråben og han viste sit sande jeg.

Jeg håbede på, at vi kunne bryde isen og være normalt igen, men åbenbart ikke for hans side af. For det første skylder han mig en undskyldning for at udstille mig i pressen, og det tilgiver jeg ham aldrig for, men at lave usande påstande, og dermed som i dag påstår, at han har rækket hånden ud efter mig med tre beskeder er USANDT!

Jeg har ønsket ham tillykke på hans fødselsdag og siden har jeg intet hørt. Han går rundt og siger, at han har rækket hånd efter mig, for at udstille sig selv som den større person – bullshit. Han påstår han har inviteret på vognen. NEJ. Løgn igen. Jeg hører at du savner mig og din sidste besked var, at du savnede mig, men at du vælger at bede mig om at forlade vognen?! Man skal lære i livet, at folk har grænser og jeg har fået nok og den pause må du bare acceptere, men du kan åbenbart ikke klare, at tingene ikke kører efter dit hoved og nu vælger du at gøre tingene endnu værre?!

[node:aller-related-content]

Jeg kan ikke kende dig længere, og det gør ondt. Jeg havde faktisk glædet mig til at se dig i dag. Jeg respekterer at du beder mig om at forlade vognen, men jeg kan ikke forstå hvorfor du er sådan som person, når du ved inderst INDE, at jeg har intet gjort forkert i al den tid.

Jeg kan hermed bekræfte, at det er løgn, og han ved, at han har kørt den for langt ud nu, at jeg har mistet alt for ham. MEN som det store menneske jeg er, vælger jeg at dukke op i håb om, at vi kunne hilse på hinanden og være med til at fejre en SMUK DAG SOM I DAG!

Endnu engang viser du overfor mig, hvor lav du kan være, og jeg er dyb skuffet. Jeg ønsker dig en fantastisk pride.

Jeg har ikke behov for at være på Se og Hørs vogn, men jeg har bare glædet mig til at fejre den her vigtige dag i mit liv, hvor jeg kan være mig selv sammen med mine venner. Jeg har fået mange sms’er fra folk fra vognen og jeg påskønner dem! Jeg vil gerne have at de hygger sig for de får en dejlig oplevelse på vognen.

Jeg glæder mig til at hygge med mine venner nu, og jeg siger nej tak til Reality drama for altid! FØJ SIGER JER BARE!

Ha en skøn dag alle sammen!

Xoxo Sy Lee (instagram @syleestarlight)

Sponsoreret indhold