Reality23. november 2015

Sy Lee: - Jeg græder af glæde

I reality-stjernen Sy Lees nye blogindlæg fortæller han om skønhedskonkurrencen i Indonesien og en fantastisk overraskelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkel_laumann_sy_lee_mr_universe_2015_05.jpg
 Foto: Mikkel Laumann

Omg honeybees, jeg har en glædelig nyhed at dele med Jer! Jeg græder seriøst af glæde! I et af mine tidligere indlæg har jeg fortalt Jer, hvor hårdt jeg har haft det som barn, og hvad jeg har måttet døje med mine forældre, der altid har tvunget mig til at lave det, som de mener er bedst for mig.

Jeg har aldrig følt, at de har forstået mig som person og mine drømme fx tv-underholdning og reality, generelt medieverdenen, MEN lige nu befinder mine forældre i Indonesien og de er her for at heppe på mig! DE ER HER HOS MIG!

Jeg skulle jo mødes med dem i Vietnam, når alt det her var overstået! Jeg græder seriøst af glæde! De må være stolt af deres søn, siden de er taget hele vejen til Indonesien for at heppe på mig!

Som SE & HØR har afsløret, så er jeg med i en international skønhedskonkurrence for mænd, hvor 34 lande dyster om den prestigefyldte titel – nemlig Mister Universal Ambassador 2015. Jeg repræsenterer vores yndige land Danmark! I kan tro, at jeg er stolt og beæret! Jeg er blevet udvalgt af selve formanden ud fra mit udseende og min personlighed blandt mange ansøgere!

Der er allerede sket så meget herover de seneste par dage, og jeg glæder mig til at opdatere meget mere, ligeså snart jeg får mulighed for det! Jeg kan fortælle Jer, at jeg er blevet model for et stort mærke!

Lige NU er jeg bare overlykkelig over, at mine forældre støtter mig og min drøm for første gang!!!!!!!!!!!! Jeg føler lykken!!!!!!!! De er stolte af deres søn!!!!!!

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold