Reality13. maj 2015

DAGENS BLOG med Lucy Mardou: Politisk hverdag

Lucy Mardou fortæller om, hvordan hun er politisk når hun køber ind
https://imgix.seoghoer.dk/media/db5da480d9954118952d83b00a4817ff.jpg
 Foto: René Schütze



Jeg har, siden jeg blev en offentlig person, bevisst undladet at fremtrede og dele ud omkring mine politiske holdninger... troede jeg.

Men nu hvor jeg kikker tilbage på de sidste, knabt to år, er det nok alligevel den mest politisk aktive tid i mit liv, for bare ved at være, og at leve mit liv, fremmer jeg en politisk holdning og et budskab om oprør mod det moderne samfund, et hvert veldedig formål jeg foretager mig vekker tanker hos den der ser. Hver en blog jeg skriver skaber debat.

For det er jo sådan at, hvis man deltager i samfundet, så er man politisk, ja selv hvis du velger at melde dig ud af samfundet, er du politisk, nok mer da, end nogensinde.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG med Lucy Mardou: Kontrakt med Djevelen

En hver krone du bruger, er en stemmeseddel til den måde du ønsker at samfundet skal være, hvordan livet du lever, skal utarte sig i fremtiden.

Er det ikke en vild tanke? Alt du køber!

Jeg er meget påpasselig omkring Hvad jeg køber, med nettop dette i tankerne, det kan sgu godt være jeg er noget hysterisk omkring det, men jeg gør mig umage ved blandt andet at købe økologi, så lokalt jeg kan, og jeg køber overhodet ikke kød i fra butikk, og med det kan jeg give min politiske stemme i Danmark, selv om jeg er Norsk

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG med Lucy Mardou: Tanker om livet

Det kan godt være det er noget dyrere, men jeg synes jorden og min families helse er det verd, så må vi heller skære ned andre steder, som foreksempel det materialistiske, og købe vores tøj i genbrug :)

Ej, jeg tror jeg kan komme til at høre meget dømmende ud, så jeg må heller skynde mig at sige, at jeg slet ikke er Ude på at Træde nogen over tærne, jeg har på ingen måde, noget jeg skulle have sagt omkring nogen andres måde at leve deres liv, og Hvordan de bruger sine økonomiske stemmesedler, du får ligemeget kærlighed i fra mig, om du er storforbruger eller minimalist, jeg skriblerier bare omkring mine tanker, og håber jeg måske kan så nogen frø, nu hvor jeg aligevel, er så fordømt politisk, om jeg vil eller ej :)

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG med Jessica Priscilla: Mor Jette som medblogger

...Det ble noget seriøst, hva! :)

Neste uge vil jeg prøve at skabe en bedre stemning, når jeg skriver om familie idyll(kaos), det at blive fire, at prøve at være ifavnske, og måske flasher jeg lige et bryst i modermælkens navn :)

God uge der Ude, fred og kærlighed ~ Lucy Mardou

Sponsoreret indhold