Reality25. september 2015

Jessica Priscilla: Not the feeling TGI Friday's

Jessica Priscilla fik sig en kæmpe skuffelse, da hun ville besøge TGI Fridays i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jessica_priscilla_tgi_fridays.jpg
 Privat foto/Thomas Laursen

Hej alle.

Forleden dag var jeg på TGI Friday’s med min kæreste. Jeg hentede ham i lufthavnen fordi han kom hjem fra Finland og så havde vi aftalt, at jeg vi skulle spise på TGI Friday’s (min idé). I USA i New York havde jeg tidligere været der, og jeg husker det som et fantastisk sted. Det var oplevelsen i København i hvert fald ikke..

Måske vil nogle mene, at jeg ikke skal sammenligne den i København med den i New York. Men hvorfor egentlig ikke? Det er vel samme “koncept” og den samme stemning de prøver at skabe i alle deres restauranter. Uanset hvad, så er det i hvert fald bare svært ikke at sammenligne når nu men har prøvet en anden TGI Friday’s.

Min forventning er stor helt fra jeg overvejer at spørge min kæreste, om vi ikke skal tage derhen at spise inden vi tager hjem. Igen, jeg husker den hyggelige stemning, den lækre mad, den “amerikanske følelse” (ja, den er nok lidt svær at skabe midt i København, og nej, det er nok heller ikke en decideret amerikansk ting/diner – og så alligevel). På Highway 55 (ja, jeg ved godt at det ikke er en restaurant, men den amerikanske følelse genskabes lige så snart man træder ind) er der meget hyggeligt og den amerikanske stemning får man med det samme. Også selvom man faktisk er på Hovedbanen. Jeg føler virkelig, at jeg lige så godt kunne være i USA, og at der står en kæmpe amerikaner -truck og amerikanske biler uden for dineren. Den virker meget autentisk. Nå, men nok om det. Det var mere for at fortælle det med, at man sagtens kan få en bestemt følelse på et spisested.

Men vi kommer ind og vi havde bestilt bord, og så bliver ført helt op i toppen af stedet, helt ude i siden ved en disk hvor at tjenerne skriver ordrer ind. Vi fik af vide, at det var den bedste plads i huset for to. Og det var det bestemt ikke (der var plads således, at vi kunne have siddet to ved mange andre to-personers borde). Det larmede og generede, når de kom hen og skulle taste div. ind på de maskiner og det samme, når de stod ved maskinerne og snakkede. Det var helt seriøst lige ved siden af bordet. Det var et mega dårligt sted at sidde. Og man ikke heller ikke “følelsen”. Selvfølgelig kunne det hjælpe, hvis der sad flere oppe på den sal vi sad på (der var masser af mennesker på nederste etage, men der var måske ikke plads til to fordi der måske var flere grupper af større selskaber, hvilket er okay) og det ville også have hjulpet, hvis der var lidt flere tv-skærme med sport osv. Vi sad henne i hjørnet uden nogen som helst form for hygge som jeg har oplevet på en TGI Friday’s. Men da jeg skulle på toilettet var det straks noget andet.. der skulle jeg nemlig forbi en af de “ting” jeg savnede.. en rigtig cool bar med en fladskærm der kørte på sport. Og ja.. nok går jeg ikke vildt meget op i sport, men det er følelsen der er der. I USA får jeg også en bestemt følelse når der kører sport på tv’et fordi igen, det giver mig en bestemt følelse indeni. Der var alt for mange mørke kroge som især virker endnu mere mørke og kedelige, når der ikke er så mange mennesker. Og ja, vi er to, og det ville måske ikke passe ift. bordene nedenunder.. men jeg ville hellere have siddet og spist i baren end at sidde dér hvor vi sad. Stemningen forsvandt og min kæreste blev meget skuffet, fordi jeg netop havde fortalt ham en masse ting om min oplevelse i USA. Øv bøv.

Ydermere skal vi bestille drikkevarer hvor at tjeneren ikke ved, om de har vaniljemilksshake (selvfølgelig skal man ikke kunne hele menu-kortet i hovedet, men der virkede nu bare mærkeligt.. han sagde noget i stil med, da min kæreste spurgte ham, om han vidste, om de havde vanilje-milkshake;“Hmm.. no. But let’s check.” Det var ikke nogen god start. (Selvom jeg faktisk er lidt ligeglad om han ved det eller ej, men det er med til at give en dårlig helhedsoplevelse når man sætter de andre dårlige ting vi oplevede, sammen).

Jeg elsker USA og milkshakes som nogle af jer nok ved. Og derfor har jeg jo prøvet maaange milkshakes gennem tiden. Men den milkshake jeg fik på TGI Friday’s i København, var forfærdelig. Og det samme var min kærestes og han var enig. Han fik en vanilje og jeg fik en chokolade. Tjeneren havde sagt, at der nærmest ikke er nogen der bestiller den med vanilje, og det kan jeg nu godt forstå, da den smagte forfærdeligt. Men det samme gjorde min med chokolade..

Den med vanilje smagte surt, den var vandet og jeg væmmes ved tanken. Min med chokolade smagte sødt, men var også vandet og smagte nærmest kun af sukkervand. Føj. Og det kunne helt sikkert have hjulpet på min kritik, hvis bare milkshakes’ne havde set nogenlunde ud. Men det gjorde de ikke. Og det er fair nok at de ikke var “fine” pyntet osv. – hvis de så bare smagte godt! Ikke fantastisk, men bare godt. Men det gjorde de ikke.. Og derfor tæller det endnu mere ned, når milkshakes’ne bare var i nogle “alm. glas” med et sort sugerør hvor at man kunne se den vandede eksistens.

[node:aller-related-content]

Da tjeneren kom og spurgte, om det hele smagte godt osv. sagde jeg (på en pæn måde) at maden var god, men at milkshakes’ne smagte dårligt og at de faktisk var de værste jeg har smagt. Og det kunne hun godt se, at det var jo ikke godt, for så måtte de virkelig være dårlige. Hun spurgte, om vi ville have noget andet at drikke, og vi fik så sodavand. Sodavanden var fin og der var refill (her var der en amerikansk service, jubii!). Hehe. Og det var rigtig god service at vi kunne få noget andet at drikke, tænkte vi. Men da vi så skulle betale, så syntes jeg at det blev lidt mere end hvad jeg kunne regne ud. Og det var fordi de også havde trukket os for de to milkshakes (som jeg mener kostede ca. 59 kr. stk. eller lign.). Og så sagde min kæreste pænt til hende, at vi er blevet trukket for de milkshakes. Og det var også meningen, sagde hun. Hun forstod ikke hvorfor vi ikke skulle betale for dem. Jeg forklarede pænt til hende, at vi havde forståelsen af, at vi kunne købe de sodavand i stedet for de milkshakes fordi vi var utilfredse med dem osv. Og da hun så kom og spurgte, om vi ville have noget andet at drikke så sagde hun jo ikke, at vi også skulle betale for de milkshakes selvom vi fik noget andet at drikke. Derfor forstod vi det som om, at de blev strøget af regningen og blev taget væk. Men hun kunne godt forstå os og spurgte ude i køkkenet om det var okay. Der gik noget tid, og så fik vi af vide, at det var okay. Det var da altid noget. Burgeren med pomfritter var forresten god (en alm. en med noget Jack Daniels-ting på). Og lækker burger-bolle! Men vi kommer der desværre nok ikke igen. Vi vil hellere bruge vores penge andre steder. F.eks. Highway 55 på Hovedbanen. Dét var super lækkert og hyggeligt.

Knus fra Jessica Priscilla

Følg mig på RealiTV.

..og husk at du altid kan få masser af sjove indslag fra mig og Mor Jette, her.

Sponsoreret indhold