Reality27. april 2015

DAGENS BLOG med Jessica Priscilla: Fake Lips? I don’t care

Jessica Priscilla fra ”Mig og min mor” skriver et blog-indlæg om Kardashian-søsteren Kylie Jenner
Af af

DAGENS BLOG med Jessica Priscilla: Fake Lips? I don’t care



Læs flere indlæg fra Jessica Priscilla på hendes blog.

Hey guys!

Nu har jeg i mange år fulgt Kardashian-familien og hermed også Kylie Jenner. Jeg må indrømme, at hun jo nok ikke sagde mig så meget da hun var en lille/ung pige, men i dag synes jeg faktisk at hun er mere interessant at følge end hendes storesøstre. Kendall synes jeg ikke rigtigt har gjort sig så bemærket hos mig, men på udseendet og mht. tøjstil osv., har Kylie virkelig gjort sig bemærket i min bog. Khloé har været min favorit men nu er Kylie ved at indtage den plads så småt..

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Vivaaaaa Las Vegas

Det er vildt at så ung en pige/kvinde kan have opnået sååå meget. Og jeg synes ikke det gør spor at en del af hendes "fame" også kommer fra hendes familie. Hun har jo også deltaget i deres reality-program men selvfølgelig slet ikke lige så meget som mange af de andre søskende. Hun har virkelig opnået meget i så tidlig en alder, og det har Kendall også.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG med Lucy Mardou: Kontrakt med djevelen

Men det der er specielt for mig og interessant ved Kylie er hendes udseende, også. Der er megen debat om hendes læber især, men også hendes hårfarver og udfordrende tøj. Og rapperen Tyga, som er 8 år ældre end hende. Jeg ved dog ikke om de stadig dater. Ift. at være et forbillede for andre unge piger, så er hun også blevet sat i "bad standing" hos mange på dét punkt. Men det vil man jo nærmest altid blive på én eller anden måde, altså set på som et forbillede, når man er en kendt person.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Mor Jette overrasker Tobias Dybvad

Nå.. men back to her looks.. Operationer eller ej.. KVINDEN har former og er smuk! (Synes jeg i hvert fald..) Og jeg synes hun klæder sig hammer-flot! Jeg har former, jeg har fået lavet større bryster og jeg elsker at lægge makeup. :-) Lad hende dog gøre det hvis hun vil! Mht. botox eller andre behandlinger så kunne jeg nok ikke selv finde på at få lavet andre indgreb eller at få lavet læber osv., men fred være med dem der vil. :-) Alle skal have lov at være her. Det er ens eget valg. Og jeg er vild med hendes turkise hår!

Peace out! - Jessica Priscilla


Se et galleri med Kylie Jenner nedenfor:

Sponsoreret indhold