Nyheder26. juli 2016

Zangenberg bad politiet "fucke af"

I balkjole og med blodig fod bad skuespilleren politiet om at skrubbe ad helvedes til
https://imgix.seoghoer.dk/media/1bbd5db8c5814826b990a14ce1774844.jpg
 Foto: All Over

Julie Zangenberg blev ekstremt beruset, da hun for et par år siden var til afslutningsfest på optagelserne til julekalenderen "Ludvig og Julemanden", det resulterede i, at politiet fik nogle ikke så kærlige ord med på vejen fra den blonde skønhed.

- Alle bliver ekstremt beruset - jeg bliver for en gangs skyld ekstremt beruset. Aftenen udvikler sig. Jeg ender med at danse på bare tæer i glasskår. Skal så transporteres til et hospital, fordi jeg har skåret min ene fod op, fortæller Julie Zangenberg i aftenens udgave af "Det sene sommershow", der bliver vist på TV 2.

Men på vej til hospitalet bliver den ekstremt berusede skuespiller stoppet af lovens lange arm, og så er det, at Julie bruger et knapt så pænt sprog overfor betjentene.

- Jeg bliver stoppet af noget politi i balkjole med blødende fod på vej hen til hospitalet, og her vælger jeg ligesom at prøve at sige til de her betjente, at de skal ..... af, fortæller Julie Zangenberg i programmet, der bliver sendt 22.45 i aften.

I klippet fra programmet, der ligger på TV 2's hjemmeside, kan du se, hvordan Julie nærmest mimer ordet "fucke", da hun skal fortælle Thomas Warberg historien.

Smukke Julie Zangenberg er lige for tiden single, men hun har tidligere datet og været kærester med flere forskellige kendte mænd.
Dem kan du se i galleriet herunder

Her er Julie Zangenbergs mænd

Sponsoreret indhold