Nyheder29. juni 2015

Wafande imponeret over Helle Thorning

Den afgående formand sang med
https://imgix.seoghoer.dk/media/9c296a63c3b44c7eb5ddca6e0690b3c4.jpg
 Foto: All Over

Musik skal der til. Søndag blev den leveret af reggaekunstneren Wafande, der spillede en minikoncert for Socialdemokraterne i anledning af partiets formandsskifte.

Mens Wafande lod sine lune sommerhits indhylle forsamlingen til den ekstraordinære partikongres på Frederiksberg, var der særligt én socialdemokrat, der skilte sig ud fra mængden.

Den afgående formand og tidligere statsminister kunne nemlig mere af teksten, end den 32-årige reggaesanger havde regnet med. Det fortæller han på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

[node:aller-related-content]

- Tusind tak til Helle for at synge med hele vejen. Jeg var meget imponeret, skriver Wafande til en kort video fra koncerten.

Helle Thorning-Schmidt var formand for Socialdemokraterne i ti år, frem til hun søndag gav stafetten videre til Mette Frederiksen.

I sin tale til sin efterfølger sagde Helle Thorning-Schmidt, at hun ikke blot ser frem til at have Mette Frederiksen som partiformand men også som landets næste statsminister efter Lars Løkke Rasmussen.

Efter sin afgang som statsminister og partiformand, er Helle Thorning-Schmidt indtrådt i Folketingets ledelse det såkaldte præsidium.

En lille eftermiddags koncert for Socialdemokraterne .. Tusind tak til Helle for at synge med hele vejen.. Jeg var meget imponeret #himlenformigselv #LoveLove #loveoverpolitics #tourlivet #granddanois #guidance #blessedlove

En video slået op af Wafande (@wafandelife) den

28. Jun 2015 kl. 6:09 PDT

Sponsoreret indhold