Nyheder12. august 2017

Vrimler med vovser: Hundene styrer

For tiden har Dennis Knudsen hele fem hunde at holde styr på. To voksne bichon havanais’er og tre legesyge hvalpe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/00_185.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

De seneste otte uger har Dennis Knudsen været enlig far til tre livlige hundehvalpe, og det har givet ham noget at se til på hjemmefronten.

– Det er fornøjeligt og fantastisk, men det er lidt hårdt, for der er jo også de to voksne, Lady og Messi, så jeg bruger meget tid på dem, fortæller den 54-årige kendisfrisør til SE og HØR og fortsætter:

– Fra starten har det været meningen, at jeg skulle af med hvalpene igen, og det er lidt traumatisk, nu hvor tidspunktet nærmer sig, fortæller Dennis Knudsen lidt vemodigt.

https://imgix.seoghoer.dk/1_55.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Fem hunde i sengen fyldt med narrestreger, så er der godt fyldt op.

– Det er kun Lady, der selv kan hoppe op, resten løfter jeg selv op i dynerne, indrømmer Dennis Knudsen (Foto: Dan Mariegaard).

Rip, Rap og Rup, som han kalder dem, er otte uger gamle, og de er alle afsat og skal videre i denne uge.

– Alle tre skal til mennesker, jeg kender, så jeg er sikker på, de får det godt. Alligevel er det trist at skulle sige farvel, for man knytter sig jo til dem, forklarer han.

– Men det bliver godt for Messi, for han har følt sig lidt overset på det sidste, hvor Lady har været optaget af sine hvalpe, som han ikke er far til. Så jeg håber, han liver lidt op igen, når hvalpene er kommet af sted, siger Dennis Knudsen.

Se flere billeder af Dennis Knudsen og hans søde hunde herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/2_52.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det er svært at holde styr på alle hvalpene på en gang, for det er tre hanner med helt forskelligt temperament.

– Faktisk kan jeg ikke rigtig kende forskel på dem, bortset fra at den ene er lidt tilbageholdende, og den har jeg nok mest tabt mit hjerte til, fortæller makeupartisten (Foto: Dan Mariegaard).

https://imgix.seoghoer.dk/5_10.jpg

Hundehvalpe og tøjdyr i en stor bunke på gulvet, så det er næsten umuligt at se, hvad der er hvad (Foto: Dan Mariegaard).

https://imgix.seoghoer.dk/4_26.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Dennis forkæler sine hunde, og de er med ham alle vegne, også på arbejde. – Men i de par måneder jeg har haft hvalpene, har jeg været hjemme i Danmark, for én ting er, at jeg har Lady og Messi med på filmoptagelser, men at komme med tre hvalpe også – det holder ikke (Foto: Dan Mariegaard).

Se video med de små, søde hunde-basser:

Sponsoreret indhold