Nyheder6. december 2017

Konkurrence: Vind Sigurd Barretts nye børnebog

SE og HØR har fået fingre i Sigurd Barretts nye børnebog ”Sigurd fortæller om kongerækken”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sigurd_front.jpg
 Foto: Politikens Forlag

I kølvandet på sin kæmpe succes med ”Sigurd fortæller danmarkshistorie” har Sigurd Barrett nu udgivet bogen om kongerækken.

Og du kan nu vinde et eksemplar af bogen!

SE og HØR har fået fingre i Sigurd Barretts nye børnebog ”Sigurd fortæller om kongerækken”. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 14. december.

Om Sigurd Barretts nye børnebog ”Sigurd fortæller om kongerækken”:

I vanlig oplagt fortællestil starter Sigurd tilbage hos sagnkongerne og fortæller om alle Danmarks konger og regerende dronninger – helt frem til vores egen tid. Kongerækken er fuld af farverige personligheder, og historierne om dem er både sjove, overraskende og lærerige.

Vidste du f.eks. …

At Svend Tveskæg var den første danske konge, der fik lavet mønter med sit navn på

At Svend Tveskæg var konge over både Danmark, Norge og England

At han er den konge af England, der har været konge over landet i kortest tid (40 dage)

At Svend Tveskæg først blev begravet i England – men senere blev flyttet til Roskilde Domkirke

Sigurd fortæller for både børn, forældre og bedsteforældre, og Sigurd fortæller om kongerækken egner sig både som højtlæsning og som læs-selv.

Med bogen følger en mp3-cd, hvor Sigurd læser hele bogen samt spiller og synger nogle af sine eventyrlige sange om de danske konger.

Bogen er rigt illustreret af Stine Rosenberg og udkom på Politikens Forlag 30. november. Den har en vejledende pris på 250 kroner.

Sponsoreret indhold