Nyheder27. november 2015

Konkurrence: Vind en fed Blu-ray–afspiller

Din hjemmebiograf fortjener det bedste udstyr, som du kan vinde lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familie-ser-tv.jpg
 Foto: All Over

Her på SH.dk har vi ofte konkurrencer om Blu-ray film, der giver meget bedre billede og lyd end dvd-film. Det kræver selvfølgelig en Blu-ray-afspiller. Og nu kan du vinde en rigtig fed en af slagsen.

Med BDP-S3500 Blu-ray-afspiller fra Sony kan du opleve klarhed og detaljer i høj kvalitet i alt, hvad du ser; Dvd, Blu-ray eller streamet onlineindhold. Blu-ray-afspilleren opskalerer standard definition dvd-film til nær HD-kvalitet, så du kan se dem med smukke og forbedrede detaljer.

https://imgix.seoghoer.dk/bdp-s3500_hero01.jpg
 Foto: Sony

Foto: Sony

Du kan streame og surfe nemt med ekstremt følsom super Wi-Fi, der afspiller onlineprogrammer og medier problemfrit i fuld HD. Udforsk Sony Entertainment Network og få adgang til den nyeste musik, YouTube-videoer, film samt tv-tjenester fx Netflix, DR TV, TV2 Play mm..

Brug din smartphone som fjernbetjening og få vist mobilens skærm på dit TV og meget andet.

Den vejledende udsalgspris på BDP-S3500 er 1.000 kroner – du kan vinde den lige her. Det eneste, du skal gøre er at svare rigtigt på spørgsmålet herunder og udfylde felterne. Så deltager du i lodtrækningen, der køber til og med 14. december kl. 12.

Sponsoreret indhold