Nyheder24. maj 2016

Konkurrence: Vind en aften som nummerpige under boksebrag

SE og HØR giver nu to heldige kvinder mulighed for en aften som eftertragtede nummerpiger, når Super-Brian sammen med Mogens Palle holder boksebrag i København 4. juni
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boksning.jpg
 Foto: All Over

Er du en kvinde, der elsker et godt boksebrag? Og kunne du tænke dig at komme helt tæt på herlighederne som den eftertragtede nummerpige?

Ja, så har SE og HØR en konkurrence, som du bare må og skal deltage i!

Vi giver nemlig TO kvinder mulighed for at være nummerpige, når Danish Fight Night – sammen med Mogens Palle og Super-Brian – inviterer til et brag af en bokseaften i Frederiksberg Hallerne i København 4. juni.

Det er et krav, at du er mødefast og over 18 år.

For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail til nummerpige-koordinator Jeanett Ørtoft på ojeanett@yahoo.dk – skriv dit navn, telefonnummer og vedhæft et vellignende foto.

Konkurrencen løber til og med 29. maj.

Vinderen bliver kontaktet direkte.

Vigtig information om denne konkurrence:

OBS! Da nummerpigerne er en vigtig del af bokseaftenen, er det vigtigt, at du møder op på dagen og på det fastlagte tidspunkt. Du skal være fyldt 18 år.

Tidspunkt: Dørene åbnes klokken 18.00 den 4. juni– og her forventes det, at du er mødt op, da der er kampstart en time senere. Stedet er Frederiksberg Hallerne i København.

Hvad skal du gøre? Der er fire nummerpiger i alt, og når I kommer, får I tildelt et rum, hvor I kan lægge jeres ting skifte, gøre sig klar m.v. Hvornår festlighederne slutter, afhænger af hvor mange omgange bokserne går - og man kan jo aldrig vide, om der er knock out i 1. runde, eller om de går alle omgange, før kampen er afgjort. Der er otte kampe i alt, og i hver kamp skiftes man til at gå op med et nummer, som fortæller hvilken omgang bokserne skal til at gå. Derfor er det svært at sætte et sluttidspunkt på – men regn med omkring midnat.

Hvad skal du medbringe? Godt humør og noget festligt tøj! Du tager nogle forskellige sæt med fra egen garderobe, som du føler dig allermest laber i. Det kan være ALT fra kjole og stilletter henover pailletter til hotpants og en top eller endda bikini, alt efter hvor meget af sig selv, du tør vise. Det vigtigste er bare, at outfittet klæ'r dig, og at du føler dig lækker og komfortabel i det. Danish Fight Night foretrækker, at deres nummerpiger ikke er ens - det er fedt, de er forskellige, og at deres egen personlighed skinner igennem. Det er naturligvis et must, at du kan lide at være på – og det er en fordel, hvis du ”pynter” i ringen og er god til at sprede smil og glæde.

Der gives ikke betaling for at være nummerpige – men vi garanterer: Det bliver superfedt, den sjoveste fredag aften du længe har haft – og det er et sandt adrenalinkick at gå i ringen!

Da Mogens Palle og Super-Brian stadig er i gang med at forhandle boksekampene, er det endelige program ikke færdigt endnu.

Selve bokseaftenen vil blive sendt på TV 2 Sport – du vil med andre ord komme i fjernsynet!

Anna Katrine Hvenegaard, der deltog i dette års Paradise Hotel, er en af de i alt fire nummerpiger, der er med.

Sponsoreret indhold