Nyheder24. maj 2016

Vind billetter til Teenage Mutant Ninja Turtles – og merchandise

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter og merchandise til Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/film_front.jpg

Er du vild med Teenage Mutant Ninja Turtles? Og kunne du tænke dig at se den nye film om de superheltemodige skildpadder?

Ja, så har vi en konkurrence, der lige er noget for dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. De heldige vindere får også en lækkert boombox speaker!

Det eneste du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 5. juni.

https://imgix.seoghoer.dk/99_tmnt_2_speakers.jpg

Michelangelo, Donatello, Leonardo og Raphael er tilbage i biografen til sommer, hvor de sammen med April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) og den nye mand på holdet, selvtægtsmanden Casey Jones (Stephen Amell), står over for endnu større og ondere skurke.

Superskurken Shredder er flygtet fra fængslet og sammen med den gale videnskabsmand Baxter Stockman og hans to knap så kvikke håndlangere Bebop og Rocksteady planlægger de at overtager verdensherredømmet.

Skildpadderne gør sig klar til at tage kampen op mod Shredder og hans nye bande samtidig med, at en endnu større skurk gør sin entré: den berygtede Krang.

Sponsoreret indhold