Nyheder7. marts 2017

Vind billetter til ”Kærlighed kender ingen grænser"

SE og HØR har fået fingre i 5x2 fribilletter til filmen ”Kærlighed kender ingen grænser”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kaerlighed_front.jpg
 Foto: UIP

”Kærlighed kender ingen grænser” er den sande og gribende historie om to menneskers ubrydelige kærlighed, som forandrede en hel nation.

Og nu kan du vinde billetter til filmen!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til filmen, der får premiere 9. marts. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 10. marts.

https://imgix.seoghoer.dk/kaerlighed.jpg

”Kærlighed kender ingen grænser” er den sande og gribende historie om to menneskers ubrydelige kærlighed, som forandrede en hel nation.

I 1947 forelsker kongen af Botswana, Seretse Khama, sig i den britiske kontorassistent Ruth Williams. Deres ægteskab møder modstand – ikke kun fra deres respektive familier – men også fra de britiske og sydafrikanske regeringer.

Men Seretse og Ruth vælger med hjertet og trodser både deres familier, apartheid og det britiske imperium.

David Oyelowo (”Selma”) og Rosamund Pike (”Gone Girl”) spiller Seretse Khama og Ruth Williams i dette rørende og bevægende drama, hvor kærligheden ikke kender nogen grænser.

Den engelske instruktør Amma Asante, som for øvrigt er dansk gift, har instrueret ”Kærlighed kender ingen grænser”.

Filmen får premiere 9. marts.

Sponsoreret indhold