Nyheder7. oktober 2015

Konkurrence: Vind billetter til “Crimson Peak”

I midten af oktober får den gotiske gyser ”Crimson Peak” af Guillermo del Toro premiere. SE og HØR har fået fingre i en håndfuld billetter, og nu kan du blive den heldige vindere af to billetter til filmen. Se, hvordan du deltager, i artiklen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/crimson_peak_plakat.jpg
 UIP

I midten af oktober bliver vi taget tilbage til 1800’erne – og det bliver ganske uhyggeligt.

15. oktober får den gotiske gyser ”Crimson Peak” nemlig premiere, og du kan nu vinde to biografbilletter til gyseren.

Det eneste, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen om to billetter. Konkurrencen løber til og med den 12. oktober.

https://imgix.seoghoer.dk/crimson_peak_plakat.jpg
 UIP

Filmen handler om Edith Cushing, der som barn fik en ildevarslende advarsel af sin mors spøgelse:

”Vogt dig for Crimson Peak”.

Nu er hun blevet en ung dame og – med sprogbrugen i 1901 – gifteklar.

Hun mangler da heller ikke bejlere.

Barndomsvennen Dr. McMichael har varme følelser for hende, men det bliver den britiske adelsmand Sir Thomas Sharpe, der gør stormkur til hende og vinder hendes hånd. Og hendes betydelige arv.

Han tager hende med hjem til sit gods i England, Allerdale Hall, hvis noget falmede storhed troner på toppen af Crimson Peak – opkaldt efter det røde ler, der hver vinter trænger gennem sneen og farver bakketoppen rød.

På Allerdale Hall skal hun nu overtage rollen som husets frue fra sin mands søster, Lucille – en spinkel, næsten gennemsigtig kvinde, der bærer på både sin, familiens og hele husets hemmeligheder. Men Ediths forbindelse til det hinsides er ikke blevet mindre, og snart dukker Allerdale Halls spøgelser frem, og det røde ler på Crimson Peak synes at sive ud af alle sprækker i det dystre herresæde.

Og i Amerika kommer Dr. McMichael på sporet af de hemmeligheder, som Sir Sharpe valgte at fortie, og drager efter dem tværs over Atlanten …

Det er den moderne mester i den gotiske romance, Guillermo del Toro (”Pans Labyrint”, ”The Devil’s Backbone”), som har strikket endnu en psykologisk thriller med gyserovertoner sammen.

Fantasi og virkelighed – og den måske virkelige åndeverden – smelter sammen i ”Crimson Peak” med stjernerne Mia Wasokowska, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam og Jessica Chastain bevæger sig i et overnaturligt og overnaturligt smukt univers.

Her kan du se en trailer for filmen:

Sponsoreret indhold