Nyheder6. maj 2016

Konkurrence: Vind billetter til ’ Bad Neighbours 2’

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen ’Bad Neighbours 2’. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bad_n_2.jpg
 Foto: UIP

Er du vild med komedier? Og kunne du tænke dig at se en god én af slagsen?

Ja, så er denne konkurrence lige noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen ’Bad Neighbours 2’.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du i konkurrencen, er løber til og med 13. maj.

https://imgix.seoghoer.dk/bad_n.jpg

’Bad Neighbours 2’ handler om Mac og Kelly. De er klar til at tage det næste store spring:

De er forældre til en lille pige, venter deres næste barn … og vil flytte til forstæderne!

Faktisk er salgskontrakten skrevet under, men køberne har 30 dages fortrydelsestid – og nu er der IGEN flyttet studenter ind i huset ved siden af.

Umiddelbart skulle det ikke være så slemt, fordi det er piger, men netop trekløveret Shelby, Beth og Nora er blevet afvist af de etablerede studenterklubber, fordi de vil FESTE!

Denne gang er Mac og Kelly helt afklarede om, at de er blevet voksne, men samtidig må de se den frygt i øjnene, at deres lille pige kan vokse op og blive en rebel som pigerne ved siden af.

De vil gøre alt for at få kontrol over de selvstændige partytøser og henter hjælp hos ingen andre end deres onde ånd fra dengang de kæmpede med broderskabet i nabohuset, Teddy.

Seth Rogen, Zac Efron og Rose Byrne er tilbage i fortsættelsen på 2014’s store komediehit ’Bad Neighbours’ – ikke blot større og vildere, men lidt ældre (ikke det mindste klogere) og med en feministisk dagsorden sat af bl.a. Chloë Grace Moretz. For hvorfor skulle piger ikke kunne feste vildt og have det sjovt? Måske fordi, det ødelægger boligmarkedet …

Nicholas Stoller har endnu engang instrueret.

Sponsoreret indhold