Nyheder29. september 2017

Vind billetter og merchandise til ”Snemanden”

SE og HØR har fået fingre i både fribilletter og merchandise til krimithrilleren ”Snemanden”, der bygger på Jo Nesbøs skrækindjagende bestseller. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/snemanden_front.jpg
 Foto: UIP

Er du vild med krimithrillere? Og er du vild med Jo Nesbøs nervepirrende bøger?

Ja, så bør du ikke snyde dig selv for at deltage i denne konkurrence!

SE og HØR har nemlig fået fingre i fem fede konkurrencepakker til fem heldige vindere.

Vinderne får både bogen ”Snemanden” af Jo Nesbø, to fribilletter til filmen ”Snemanden” samt to poser Toms Snebolde til at hygge sig med.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 9. oktober.

https://imgix.seoghoer.dk/snemanden_-_plakat_0.png

Krimithrilleren ”Snemanden” er baseret på den hæsblæsende og nervepirrende bog af Jo Nesbø.

Vinterens første sne er faldet og Harry Hole (spillet af Michael Fassbender), vicekommissær ved drabsafdelingen, efterforsker en sag om en forsvunden kvinde, som får ham til at frygte, at en seriemorder er aktiv igen.

Med hjælp fra en yderst begavet politiaspirant begynder han at forbinde en række gamle, uopklarede sager med den nye i forsøget på at komme den bestialske morder i forkøbet inden næste snefald.

”Snemanden” er baseret på Jo Nesbøs skrækindjagende bestseller og er instrueret af Tomas Alfredson (“Lad den rette komme ind” og “Dame, Konge, Es, Spion”).

Michael Fassbender (”X-Men”-serien, ”Steve Jobs”, ”12 Years a Slave”), Rebecca Ferguson (”Mission: Impossible—Rogue Nation”), Charlotte Gainsbourg (“Independence Day: Resurgence”), Val Kilmer (”Heat”) og Oscar®-vinder J.K. Simmons (”Whiplash”) har hovedrollerne i ”Snemanden”.

Filmen får premiere 12. oktober.

Du kan se en trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold