Nyheder19. oktober 2017

Vind billetter og merchandise til ”Happy Death Day”

SE og HØR har fået fingre i fem fede konkurrencepakker til gyserfilmen “Happy Death Day”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/happy.jpg
 (Foto: UIP)

Er du vild med gyserfilm? Og kunne du tænke dig at vinde billetter til en uhyggelig én af slagsen?

Ja, så skal du deltage i denne konkurrence!

SE og HØR har nemlig fået fingre i fem fede konkurrencepakker til gyserfilmen “Happy Death Day”, som indeholder 2 stk. fribilletter samt Dr. Oetker cupcake-pakke bestående af 4-kammer Halloween krymmel, 4-kammer Love krymmel, Chokolade-kagemousse, Jordbær-kagemousse og muffinforme.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 23. oktober.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/happy.jpg
 (Foto: UIP)

Om ”Happy Death Day”:

Tree har en rigtig dårlig dag – det er hendes fødselsdag. Det er også hendes dødsdag!

Hun vågner op på et kollegieværelse hos en fyr, hvis navn hun ikke kan huske, styrter ud uden tanke på hans følelser eller for, hvad der skete natten før … og inden dagen er omme, er hun død.

Og så vågner hun igen på Carters kollegieværelse! Hvad hun til at begynde med slår hen som et mareridt, forvandles til et levende helvede, hvor hun hver dag forsøger at gøre tingene lidt anderledes, så hun ikke løber ind i den maskeklædte morder, der gør en ende på hende. Indtil hun endelig betror sig til Carter, der foreslår hende at gå sit liv igennem dag for dag (hun kan ikke andet) og teste person for person, som hun mener, kan have grund til at hade hende, for på den måde at finde morderen …

Der er rigtig mange mennesker, der har grund til at hade Tree!

Christopher Landon lader ”Happy Death Day” gentage sig igen og igen med en blanding af gru og veloplagt humor.

Jessica Rothe er en noget anderledes scream queen og giver også mulighed for at skrige af grin. Israel Broussard spiller den unge mand, der uforvarende bliver statist i hendes mareridt.

”Happy Death Day” får premiere den 19. oktober.

Sponsoreret indhold