Nyheder24. oktober 2016

Vind Anja Andersens bog ”At blive den man er”

SE og HØR har fået fingre i fem eksemplarer af Anja Andersens bog ”At blive den man er”. Du kan vinde et eksemplar af bogen ved at deltage i denne konkurrence
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anja_andersen.jpg
 Foto: Politikens Forlag

”At blive den man er” handler om en lille pige, der elskede at lege med en bold, men aldrig holdt sig inden for stregerne.

Det er fortællingen om håndbold-ikonet Anja Andersens årelange kamp for at finde en måde at forvalte sig selv på.

Og bogen kan nu blive din! SE og HØR har nemlig fået fingre i fem eksemplarer af Anja Andersens bog ”At blive den man er”. Du kan vinde et eksemplar af bogen ved at deltage i denne konkurrence.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 31. oktober.

https://imgix.seoghoer.dk/9788740036732.jpg
 (Foto: Politikens Forlag)

”At blive den man er” er fortællingen om at være nationalhelt det ene øjeblik og skurk det næste. Om næsten at lade et nådesløst pres tage livet af sig.

Om talrige sammenstød med trænere, dommere og spillere. Om professionel storhed og private fald. Om at opdage, at livet ikke handler om at vinde, men om en opgave større end sig selv. Om at vokse. At lukke kærlighed ind. At indgå venskaber for livet. Om tilgivelse. Og om at alt kan trænes for at blive mester i den vigtigste sport af alle – livet.

Endelig er det en historie om en kvindes rejse mod at lade sin egen måde at leve på afgøre, hvem hun er.

”At blive den man er” er bogen, hvor Anja for første gang ser sig selv og sin historie i øjnene. For hvordan kan hun vide, hvem hun er, før hun ved, hvem hun var?

”At blive den man er” udkom 18. oktober på Politikens Forlag.

Sponsoreret indhold