Nyheder4. februar 2016

Konkurrence: Vind alle sæsoner af ”Rita”

Til alle jer, der bare ikke kan få nok af den kække skolelærer

TV-serien Rita

I tre sæsoner har vi fulgt den utraditionelle skolelærer Rita i den populære TV 2-komedieserie af samme navn. Hver gang vi skriver om serien eller om hovedrolleindehaveren Mille Dinesen her på sh.dk stryger artiklen til tops over de mest læste artikler.

Det er ikke kun Mille Dinesen i rollen som Rita, brugerne af sh.dk. Da vi for nogle uger siden lavede en afstemning over de mest forførende kvindestemmer vandt Dinesen med stor afstand ned til alle andre. Vi forsøger jævnligt at finde ud af, om TV 2 planlægger en fjerde sæson. I slutningen af 2015 sagde tv-stationens fiktionschef til SE og HØR:

- Vi er vilde med "Rita", og ønsker os mere "Rita", men det kræver den rigtige idé, og at vi kan finansiere endnu en sæson. Og dér er vi ikke på nuværende tidspunkt.

Så mens vi krydser fingre for en fjerde sæson, skal du og alle andre brugere selvfølgelig have chancen for at vinde de tre sæsoner af ”Rita”. I samarbejde med cdon.com trækker SE og HØR lod om en håndfuld DVD-bokse, der både indeholder alle afsnit af ”Rita” og søsterserien ”Hjørdis”.

Du skal bare svare rigtigt på spørgsmålet nederst og udfylde felterne. Så deltager du i konkurrencen, der løber indtil tirsdag den 1. marts kl. 12.

Sponsoreret indhold