Nyheder28. juli 2016

Vind adventure-dag og fribilletter til ”Captain Fantastic”

SE og HØR har fået fingre i både biografbilletter og fribilletter til adventure-parken Camp Adventure, der er Danmarks største træ-topbane. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/filmen_front.jpg
 (Foto: Scanbox)

Er du vild med gode film, Viggo Mortensen og en sjov og actionfyldt dag i skoven? Ja, så har SE og HØR den perfekte konkurrence til dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i fribilletter til den nye Viggo Mortensen-film ”Captain Fantastic” OG fribilletter til adventure-parken Camp Adventure.

Førstepræmien er 2x2 fribilletter til filmen samt 5 fribilletter til Camp Adventure, der er Danmarks største træ-topbane.

Derudover udlodder vi 6x2 fribilletter til filmen, der får premiere i landets biografer i begyndelsen af august.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtig på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 4. august.

https://imgix.seoghoer.dk/captain-fantastic-facing-464x700.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/logo_5.jpg

Camp Adventure er Danmarks største træ-topbane med syv baner på en samlet længde på 4,5 km. Banerne varierer fra lette børnebaner til adrenalinpumpende baner i op til 20 m højde. Uanset mod, alder og evner vil man blive udfordret og bryde grænser i træernes toppe. Læs mere om Camp Adventure her.

I filmen ”Captain Fantastic” spiller Viggo Mortensen rollen som Ben Cash, en dedikeret far, som har valgt at leve afsondret fra resten af verden med sin familie, dybt i skovene i det nordvestlige USA. I et selvforsynende paradis i ødemarken bruger han sit liv pa at opdrage sine seks børn til at blive hele mennesker.

Men så rammer tragedien familien og tvinger Cash og børnene ud af den selvskabte isolation. Konfrontationen med det omgivende samfund udfordrer hans værdier, for hvad det vil sige at være en god forælder, og er de værdier, han har forsøgt at videregive til sine børn, de rigtige?

Matt Ross vandt i år prisen for bedste instruktion (un certain regard) i Cannes for Captain Fantastic.

I den humoristiske og hjertevarme film opdrager Ben Cash sine seks børn til at blive ’Philosopher Kings’.

De lærer at overleve i vildmarken, gennemgår hård fysisk træning, læser klassisk litteratur og lærer historie og filosofi pa højt plan.

Da børnenes mor dør, rejser familien til New Mexico, hvor bedsteforældrene bor, og hvor moren skal begraves. Pa rejsen konfronteres børnene med, hvor lidt de egentlig kender til den verden, som findes uden for familiens skød.

"Captain Fantastic" får premiere i danske biografer 4. august.

Sponsoreret indhold