Nyheder12. juni 2017

Se billederne: Vild med dans-stjerne nyder nyfunden kærlighed

Claudia Rex nyder tiden sammen med Pelle Emil Hebsgaard, som hun for nylig afslørede, at hun var forelsket i.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claudia.jpg
 Foto: All Over Press)

For næsten en måned siden afslørede danseren Claudia Rex, at hun igen var blevet ramt af Amors pil efter bruddet med musikeren Kasper Svenstrup.

Den tidligere "Vild med dans"-danser fortalte i maj til Billed-Bladet, at hun var faldet for skuespilleren Pelle Emil Hebsgaard.

Siden har Claudia Rex delt flere billeder af livet med sin nye kærlighed, og søndag delte den 30-årige danser et billede af sig selv og skuespilleren, der er iklædt fint tøj, mens de smiler stort til kameraet.

- Ude med ham den dejlige, skriver hun til billedet og tilføjer et rødt hjerte.

Kæresten, Pelle Emil Hebsgaard, har også delt et billede fra aftenen, som parret tilbragte sammen i Tivoli, hvor de lyttede til klassisk musik.

På billedet kysser skuespilleren, der skal spille Tommy Seebach i den nye musical "Seebach" på Fredericia Teater, en smilende Claudia Rex på panden.

- Voldsom forkælelse til ørerne. Og nå ja - selskabet var heller ikke helt dårligt, skriver han til billedet efterfulgt af et rød hjerte og hashtagget "kærlighed".

I interviewet med Billed-Bladet fortalte Claudia Rex, at de to turtelduer endnu ikke er flyttet sammen, mens hun ikke fortalte, om de officielt kalder sig kærester.

- Vi tager én dag ad gangen og nyder livet, sagde hun til ugebladet i maj.

Samme dag delte hun et billede på sin Instagram-profil, hvor hun kysser skuespilleren under et blomstrende kirsebærtræ.

- Den store kærlighed rammer altid, når man mindst venter det, skrev hun den 18. maj til billedet.

Den tidligere "Vild med dans"-stjerne dannede tidligere par med musikeren Kasper Svenstrup, men i marts i år bekræftede danseren, at parret var gået fra hinanden.

Siden fortalte Claudia Rex til Realityportalen, at bruddet var den helt rigtige beslutning, og at parret fortsat er gode venner.

Se billederne her:

Sponsoreret indhold