Nyheder1. juli 2016

Video: Kom med på optagelser til DR1s nye julekalender

Optagelserne til DR1s nye julekalender "Den anden verden" er netop afsluttet. Og SE og HØR var med skuespillerne på sidste arbejdsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julekalender25_0.jpg
 Mikael Rieck

Kalenderen siger godt nok juli, men de senste mange måneder har et produktionshold knoklet med DR1 kommende familiejulekalender "Den anden verden". Fortællingen tager udgangspunkt i brødrene Grimms eventyr, og hovedrollerne er besat af de unge talenter Caroline Vedel, Andreas Jessen og Fanny Bornedal. Hvis du synes sidstnævnte lyder bekendt, kan det måske skyldes, at hun medvirkede i sin fars dramaserie "1864".

Nu gælder det dog julekalenderen, som seerne kan nyde fra den 1. december.

- Årets julekalender hedder ’Den anden verden’ og er en dramaserie for de 8-16-årige og deres forældre. Det er magisk fortælling om tvillingesøstrene Sara og Anna på 14 år, der tager deres første skridt ind i en fascinerende, farlig og uforudsigelig voksenverden.

Brødrene Grimms eventyrlige fortællinger fletter sig ind i historien om de to almindelige piger, der møder de omvæltninger, udfordringer og opgør, der hører teenageårene til. Og den sammenblanding synes producenten Andreas Hjortdal giver rigtig god mening, lyder det fra DR.

SE og HØR fulgte skuespillerne på deres sidste arbejdsdag, der foregik i idylliske rammer på Egeskov slot.

Kom i julestemning med stjernen fra en anden julekalender:

Ny julekalender-stjerne: Kendt fra tv

Sponsoreret indhold