Nyheder30. juni 2015

Video fra Roskilde Festival: Politiet er kommet på ’arbejde’

Der er tid til andet end at spise citronmåner og anholde berusede festivalgæster for politiet på dette års Roskilde Festival
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/politi.jpg
 Instagram/Nick Willum

Årets Roskilde Festival er skudt i gang i høj sol og høje temperaturer, og traditionen tro er ordensmagten talrigt til stede på festivalpladsen for at sikre god ro og orden blandt de tusindvis af ølhungrende festivalgæster.

Men politiet har (heldigvis) andre opgaver end at anholde berusede festivalgæster og udskrive bøder til dem, der ikke helt formår at holde sig på dydens smalle sti.

Som denne video (og disse billeder) viser, har politiet nemlig også travlt med at dystre i alt fra ølstafet til basketballkampe. Hvem der løb med sejren, melder videoen eller billederne dog intet om.

I denne video kan du se ordensmagten spille ølstafet mod en række festivalgæster:

Det er festivalgæsten Nick, der har optaget videoen fra sin lejr. Her kom politiet forbi og indvilgede i en dyst. Historien melder dog intet om, hvem der vandt. Men det ser hyggeligt ud.

A photo posted by Anne Nørgaard Harbo (@anoergaardharbo) on

Jun 28, 2015 at 8:58am PDT

A photo posted by Justina (@justinamorup) on

Jun 29, 2015 at 6:53am PDT

I år vil omkring 80.000 festivalgæster indtage Roskilde Festival. Onsdag åbner selve festivalpladsen, og over 100 bands vil indtage de forskellige scener til og med lørdag. Blandt andre vil Paul McCartney, Mew, MUSE, Kendrick Lamar og Pharell Williams optræde.

Sponsoreret indhold