Nyheder8. juni 2021

Verdens vildeste job? Nu kan du blive betalt for at slikke sol

345 kroner i timen. Sådan lyder lønnen for det vel nok mest afstressende job i verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megacli185724_7622.jpg
 Foto: MEGA

Er der mon en lille professionel solbader gemt i dig?

Så er der god grund til at læse videre.

I et opsigtsvækkende jobopslag skriver den britiske hjemmeside Whatshed.co.uk, at de søger ansatte til at varetage et arbejde, som bestemt lyder som alt andet end nedslidende.

Man skal faktisk bare smække benene op og slænge sig i solskinnet – alt sammen for at teste havemøbler som en del af deres såkaldte ”Parasol Patrol”.

God løn, uden at røre en finger

Og det er endda ganske velbetalt.

40 pund i timen – eller 345 danske kroner – i timen, lyder det pæne honorar.

De fire fremtidige ansatte solbadere vil desuden få både solcreme, mad og drikkevarer stillet til rådighed undervejs på den krævende vagt, hvor den fornemmeste opgave består i at teste kommende produkter til haven, samt vurdere dem ud fra komfort, stil og overordnet indtryk.

Virksomheden understreger i deres opslag, at de går højt op i sikkerhed.

- Selvom solbadning er skønt, så kan det naturligvis også være farligt. Derfor gør vi alt for at sikre vores ansatte gennem en række forholdsregler. For eksempel det blive krævet af vores ansatte i ”Parasol Patrol” at bære faktor 50 til hver en tid, skriver de.

Det kræves dog af ansøgere, at de er bosiddende i Storbritannien, ligesom man også skal være over 18 for at komme i betragtning.

Som om selve tjansen ikke var luksuriøs nok i forvejen, så skal man blot arbejde tre timer ad gangen. Også af sikkerhedsmæssige hensyn.

Kate Fromings, som udtaler sig til The Mirror på vegne af Whatshed, fortæller, at hun regner med en del ansøgere.

- Hvis du selv mener, at du kunne være det bedste til at bedømme nogle af vores bedste produkter til haven, mens du suger solen til dig, så send endelig en ansøgning, lyder det.

Fristen for at søge er den 11. juni.

Sponsoreret indhold