Nyheder28. juni 2016

5 friske: Verden hylder vulkan-heltene

SE og HØR giver dig her 5 friske nyheder fra morgenstunden – så læs med her, hvis du skal kunne tale med om alt dét, der sker og er sket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fodbold_a.jpg
 (Foto: All Over)

1. Verden hylder vulkan-heltene

EMs største triumf indtraf mandag aften, da de islandske helte – mod alles forventning – smadrede England og sendte det mægtige fodboldland ud af EM efter en intens kamp, der endte 2-1 til Island. I dag bliver det lille land – og ikke mindst dens fodboldspillere – hyldet over hele verden. Island møder Frankrig i kvartfinalen søndag.

2. Farvel til Englands flop-træner

Mandag aften – kort efter det historiske og ikke mindst sensationelle nederlag til Island – meddelte Roy Hodgson, at han stopper som landstræner på det engelske landshold.

- Jeg vil se tilbage på mine fire år med stolthed. Jeg vil gerne takke medierne for den støtte, de har givet mig. Jeg er ked af, at det skulle ende på den her måde, men de her ting sker. Jeg håber, at vi snart får mulighed for at se England i finalen af en stor turnering, sagde Hodgson mandag aften.

Roy Hodgson blev udpeget som engelsk landstræner i 2012

3. Amalie vokser: Så meget har jeg taget på

Der er ikke mange uger til, at Amalie Szigethy føder en lille pige – og den tidligere Paradise Hotel-deltager er da også vokset betydeligt de sidste mange måneder. I går afslørede reality-stjernen således, at hun i alt har taget mere end 30 kilo på.

- Jeg er stolt af mig selv og skal nok komme i form igen, skriver hun ifølge Ekstra Bladet på Instagram.

4. Var eks-beatle gal eller genial?

Anmelderne er ikke helt enige i, om Paul McCartney gav de over 12.000 koncertgæster i Boxen i Herning en mindeværdig aften. Men nogle anmeldere har svært ved at få armene ned og belønner eks-beatlen med høje karakterer, er der andre, der mener, at han floppede fælt.

- Karismaforladt McCartney serverede kataloget som udvandet suppe, steg og is på Heden, skrev Ekstra Bladets anmelder blandt andet.

5. Edward Snowden indtager Roskilde Festivalen

Dette års Roskilde Festival handler om andet end at bælle lunkne dåseøl og høre musik på Orange Scene. I dag indtager ingen ringere end verdens nok mest berømte whistleblower, Edward Snowden, nemlig festivalen til en snak om menneskerettigheder. Edward Snowden har som bekendt levet i eksil i Rusland, og derfor vil hans tale blive sendt via satellitforbindelse.

Sponsoreret indhold