Nyheder10. august 2015

Vandt 315 mio.: Nu vil hun gøre rent

Kvinden bag danmarkshistoriens største gevinst og hendes mand er i stor stil begyndt at opkøbe ejendomme – og så har de stiftet et rengøringsfirma

Vandt 315 mio.: Nu vil hun gøre rent

Strandvejsvillaer til alle fem børn. Det var den besked, journalister fik, når de kontaktede kvinden bag danmarkshistoriens største lottogevinst på 315.009.958 kroner og spurgte, hvad pengene skulle bruges til. Men virkeligheden er en helt anden.

Godt nok har den 48-årige kvinde og hendes 50-årige ægtefælle skrevet under på en stor stak slutsedler, siden heldet ramte dem i februar.

Men kun én af parrets syv nyerhvervede ejendomme er decideret luksus – resten ligger i prislejet fra halvanden til 3,6 millioner kroner og er tilsyneladende uden nogen form for herlighedsværdi som f.eks. havudsigt.

En af boligerne er et beskedent sommerhus, som lottovinderne har betalt to millioner kroner for.

SE og HØR har flere gange forsøgt at få parret i tale, og iført arbejdstøj og træsko beskrev manden forvandlingen til lottomillionær således:

– Det har været et mareridt.

Mareridtet er åbenbart ved at fortage sig, for da SE og HØR mandag besøgte lottoparrets adresse, var det kvindens søster, som tog imod. Hun var i færd med at slå græsplænen og kunne fortælle, at det går meget bedre for hendes søster og svoger.

– De har det fantastisk.

De 315 millioner kroner kom som sendt fra himlen, idet kvinden netop havde mistet sit job i et ejendomsselskab i Helsingør. Parret boede til leje i en beskeden lejlighed, og manden arbejdede som tagdækker.

I marts fik de nyslåede mangemillionærer tinglyst en ægtepagt om almindeligt formuefællesskab – de deler således formuen i tilfælde af en eventuel skilsmisse.

Tilsyneladende har lottovinderne ingen planer om at ligge under en palme resten af livet.

Hvis man slår op i offentligt tilgængelige erhvervsregistre, fremgår det, at de har stiftet et firma, der har til formål at købe, eje og sælge fast ejendom.

Og kvinden stiftede den 1. juni et firma i rengøringsbranchen.

Lottovindernes tilværelse kommer formentlig til at foregå på lystgården i Nordsjælland, som med en købspris på over 16 millioner kroner er parrets største investering.

Her er masser af plads til den hest, som kvinden altid har drømt om – og med næsten 400 boligkvadratmeter også masser af plads til venner og familie.

Sponsoreret indhold