Nyheder27. september 2016

"Luksusfælden": - Uden spil går vi fra hinanden

Mads fra "Luksusfælden" er overbevist om, at hans forhold til kæresten Stefanie vil gå i opløsning, hvis ikke han får tid og lov til at spille
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_ballerup_5.jpg
 Foto: TV3

Parret Stephanie, 24, og Mads, 26, bor sammen i Ballerup med deres lille søn Johannes. De har en masse drømme, der gerne vil have opfyldt inden for den nærmeste fremtid, men alligevel bruger de i gennemsnit 2.400 kroner på playstationspil og hardball hver eneste måned. Det finder de to eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann frem til i aftenens afsnit af "Luksusfælden".

Parret vil blandt andet gerne have nye møbler til deres lejlighed, have et bryllup, komme ud og rejse og have et barn mere. De to unge har dog langt fra været deres økonomiske forpligtelser voksne, da det blandt andet kommer frem, at de ikke har kunne betale for sønnens dagpleje til tiden. Desuden skylder de Stephanies morfar 3.500 kroner.

Parrets samlede gæld er i og for sig ikke særlig stor, da de sammenlagt skylder 139.000 kroner. Pengene har de lånt til en bil, og så har de købt telefoner og iPad på afbetaling.

Problemet ligger derfor i, at parret ikke kan finde ud af at spare deres penge op, så de kan købe de ting, de drømmer om. Parret har et overforbrug på 1.400 kroner hver måned.

De to eksperter finder frem til, at Stephanie og Mads har en diversepost på 11.100 kroner om måneden, der blandt andet skyldes Stephanies spontane pengeforbrug. Dertil kommer parrets samlede forbrug af spil.

Derfor vælger eksperterne at sige til de to unge, at de skal fjerne kilden til deres spil-forbrug, og det betyder, at deres elektroniske spillekonsoller skal sælges. Oven i siger de til parret, at de skal have solgt deres overflødige hardball-udstyr, og det er noget, der ikke falder i god jord hos Mads.

Det kan ses i klippet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Mads er nemlig overbevist om, at parret vil gå fra hinanden, hvis ikke han kan beholde sit pusterum, nemlig at spille playstation eller hardball.

Derfor vælger parret, at der skal være plads i budgettet til spil, men det bliver lagt på et minimum. De forpligter sig derfor til ikke at bruge mere end 2.000 kroner om året på spil. Det betyder dog, at Stephanies drøm om et kirkebryllup bliver udskudt i godt fem år.

Da "Luksusfælden"s ekperter vender tilbage til Ballerup efter to måneder, belønner de parret med vielsesringe og middag til gæsterne til deres forestående rådhusbryllup.

Aftenens afsnit af "Luksusfælden" vises klokken 20 på TV3.

Sponsoreret indhold