Nyheder2. september 2015

TV3: Han var ikke fuld hos os

På fodboldkanalen mærkede man ikke noget til værtens problemer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-20843.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Jes Dorph-Petersen holder pause fra sit nye job som vært på Go' Aften Danmark på grund af sit alkoholmisbrug, men misbruget var ikke årsagen til, at Dorph måtte opgive sin tjans som vært på fodboldens Champions League.

Det fortæller Kim Mikkelsen, ledende redaktionschef for TV3 SPORT:

- vi havde kontrakt med Jes i tre år, og et halvt år før udløb var begge parter enige om, at vi gerne ville prøve noget nyt. Vi ønsker Jes alt det bedste, og kan kun sige at han hos os passede sit job. Og udover det, som er kendt fra blandt andet Jes’ egen bog, har vi ikke mærket noget til, at han skulle have den slags udfordringer, siger Kim Mikkelsen til SE og HØR.

Jes Dorph stoppede på kanalen efter Champions League-finalen i maj, og han begyndte i sidste måned i sit nye job på TV 2.

Vind Jes Dorph-Petersens selvbiografi ” Dorph – Historier fra den anden side”
Bogen handler især om glad gadedreng, som elsker fodbold, fester og ballade, det underholdende og folkelige. Men også om den modstand et menneske kan rumme. Bogen er en fortælling om fædre, mødre og sønner. Om kærlighed og skilsmisse, ensomhed og misbrug, lavt selvværd og om den depression, som ramte Jes Dorph-Petersen en aften i 2011 og blev vendepunktet i hans liv.

https://imgix.seoghoer.dk/dorph.jpg
 Politikens Forlag

Svar rigtigt på spørgsmålet herunder – så deltager du i konkurrencen, der løber indtil den 10. september kl. 12.

Sponsoreret indhold