Nyheder12. august 2016

TV-vært forsvarer Medina mod hadefulde angreb

TV-værten Abdel Aziz Mahmoud går til angreb mod hadsk tone mod Medina i forbindelse med besøg i flygtningelejr i Jordan
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/abdel-aziz-mahmoud.jpg
 Foto: Claus Poulsen)

'Falleret taberkælling', 'klam so', 'tomhjernet gås', 'landsforræder', 'medieluder'.

Det er blot nogle af de grimme udtryk læsere på berlingske.dk skrev i kommentarsporet efter en artikel om sangerinden Medinas hjælpearbejde i en flygtningelejr i Jordan.

Den nyforlovede Medina har i løbet af 2016 i flere omgange forskellige steder i verden deltaget i flygtningearbejde, men da Berlingske beskrev en TV-dækket tur til en flygtningelejr i Jordan, eksploderede kommentarsporet med grimme, ondsindede kommentarer, og journalisten og TV-værten Abdel Mahmoud Aziz, der var med på turen, tager nu Medina i forsvar på Facebook og går til angreb på den hadske tone på nettet.

- Hvis man skal tro Berlingske og dets kloakrør af et kommentarspor, så er der opstået en kollektiv harme over, at landets største sangstjerne - Medina - er taget til de famøse nærområder. Og at DR2 (jeg) laver et program om hendes tur og situationen i Jordan. Meget af vreden kunne man undgå, hvis man simpelthen bare læste den artikel, man kommenterede. Men ok. Lad mig skære det ud for (i dette tilfælde) Berlingskes harme læsere:

Sådan indleder Abdel Mahmoud Aziz sit opslag på Facebook, hvor han konsekvent nævner alle de mange grimme udsagn om Medina.

Her er et lille udpluk af Abdels mange statements om Medina krydret med berlingske.dk's debattørers grimme udsagn:

- Medina får tilfældigt flygtningekatastrofen helt tæt på, da hun er på ferie på en græsk ø. ”Den klamme so” griber knoglen og ringer til Folkekirkens Nødhjælp. Kort efter har de et samarbejde kørende, hvor ”landsforræderen” vil skabe en NGO, der kan få de unge i tale. En meget vigtig, svær og kræsen målgruppe.

- ”Den fallerede sangerinde” rydder kalenderen og siger nej til stort set samtlige danske festivaler denne sommer(!). - ”Den tomhjernede gås” tager derefter til Uganda (et af de absolut fattigste pletter på jorden) for at blive klogere. Hun har ingen presse med.
Abdel, der af debattørerne bliver kaldt 'en tvetunget islamist', slutter opslaget med følgende effekfulde salut: - Jeg er i øvrigt ved at få TEMMELIG LANGE LØG af alle de mennesker, der hater på Venligboere, frivillige og nu også offentlige personer, der stolte giver en hånd med i deres fritid. Man må ikke ”flashe sin godhed” for det er for ”egen vindings skyld.” Ved du hvad, tåbe? Jeg vil hellere se Facebook-billeder af dig samle penge ind eller donere tøj til hjemløse, end af din ferie ved poolen på Costa del Whofuckingcares!
Opslaget har fået op mod 900 kommentarer og er blevet delt hele 2.800 gange. Berlingske har efter Abdel Mahmoud Aziz' kritik slettet de 30 mest grove kommentarer til artiklen om Medina. Læs hele artiklen på berlingske.dk (kommentarsporet er nu fjernet) Se hele Abdel Mahmoud Aziz' opslag på Facebook:

Sponsoreret indhold