Nyheder28. september 2016

Tv-landmand Jens trodser tvivlen: Klar til kærlighed

Bypigen Bente skal ikke tvivle på, at Jens fra Landmand søger kærlighed er klar til et nyt forhold, siger han.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jens.jpg
 Foto: TV 2

I tirsdagens udgave af "Landmand søger kærlighed" trækker bypigen Bente landmanden Jens til side og spørger, om han nu også er ovre sin ekskone.

Den 60-årige landmand, Jens Overgaard, har tidligere i programmet fortalt, at han var gift med sin ekskone i over 30 år, men altså i dag er helt ovre ægteskabet.

Men pigerne - og især Bente - er stadig i tvivl.

- Hun syntes nok, at der var meget feminint i huset. Hun nævnte for eksempel hjertepuden, som jeg havde lagt i sengen, da de kom og skulle bo hos mig. Men det var ikke engang mig, der havde foreslået at lægge den der. Det var en af pigerne fra produktionsholdet, fortæller Jens.

De feminine islæt i huset gør blandt andet, at Bente i tirsdagens program spørger ind til, hvorfor Jens ofte refererer til sig selv i flertal. Altså ved at sige "vi" i stedet for "jeg", men det handler slet ikke om, at han savner ekskonen, uddyber han.

- Jeg tror bare, at det er et jysk udtryk. Nogle gange har Lene (Beier, der er værtinde på programmet, red.) spurgt, hvem "vi" er, hvortil jeg kun kan svare, at det jo nok er mig og hunden. Men det kan folk tage som de vil, griner den 60-årige landmand, der bor med sin hund Pippi.

- Bente vil jo også gerne, at jeg slår i bordet og siger, at jeg er ovre min ekskone, men det er bare ikke min væremåde. Det er derfor, jeg siger: "Jeg syntes, at jeg er færdig med min ekskone", forklarer han om episoden i haven, hvor han forklarer sin ene bejler, at han altså er helt ude af sit tidligere ægteskab.

Det er desuden ingen hemmelighed, at Jens' forhold til sin ekskone i dag, med egne ord, er helt fint.

Det er også ekskonen, der har foreslået, at Jens skulle finde sig en ny kæreste, som kunne holde ham ved selskab på gården, fortæller han.

"Landmand søger kærlighed" bliver vist hver tirsdag på TV2 klokken 20.

/ritzau/FOKUS

Landmand søger kærlighed 2016 - billeder fra programmet

Sponsoreret indhold