Nyheder22. juni 2016

Trods kæmpesucces: Medina slår Christopher

Når det kommer til penge, er Christopher stadig et godt stykke bagefter sin ekskæreste Medina. I hvert fald når man gennemgår de to musikeres bruttoresultat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/medina_og_christopher.jpg
 (Foto: All Over)

Det kan godt være, at han hitter med sange som ’Told You So’, ’Tulips’ og ’Limousine’ – men når det kommer til den økonomiske hitliste, ligger Christopher altså et godt stykke fra ekskæresten Medina.

Det er hvert fald konklusionen, hvis man kigger de to popsangeres bruttoresultat igennem – og det har Ekstra Bladet gjort.

Sidste år lød bruttoresultatet i Medinas firma, ApS Nr. 1142, nemlig på 2.517.435 kroner, hvilket var en solid stigning på 1.002.670 kroner i forhold til året før.

Og sådan et resultat kan hendes ekskæreste Christopher altså ikke hamle op med.

Han halter noget bagefter med et bruttoresultat på 950.276 kroner for samme periode. Dog kan Christopher – ligesom Medina – glæde sig over en fremgang i indtægterne. Bruttoresultatet året forinden var nemlig på ”sølle” 232.716 kroner i det nystiftede firma.

Til gengæld får Christopher overhalet Medina gevaldigt, når det kommer til årets resultat efter skat og lønninger.

Her havde popprinsen et plus på 573.930 kroner, hvorimod Medina måtte nøjes med sølle 1.870 kroner.

Den store forskel skyldes, at Medinas udgifter til lønninger er væsentligt højere, fordi hun har flere ansatte end Christopher.

Også i forhold til egenkapitalen ligger Christopher på en sikker førsteplads i forhold til Medina. Han har en egenkapital på 720.448 kroner, mens Medinas ligger på 126.487.

Du kan se billeder af Christopher i galleriet herunder:

Billeder af Christopher (med og uden kærester)

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_121.png

Sponsoreret indhold