Nyheder10. februar 2016

Trine Dyrholm: Ferie i Mexico

Skuespillerinden er efter en lang og dejlig ferie klar til mere "Arvingerne"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert35.jpg
 Foto: Mikael Rieck
Hendes kaminhylde er fyldt med flotte statuetter og hendes C.V. bugner med flotte præstationer på film og ikke mindst i DRs serie "Arvingerne". Man kan roligt sige, at 43-årige Trine Dyrholm er en af landets mest eftertragtede skuespillere. Så for nylig holdt hun holdt en velfortjent ferie, hvor hun bl.a. var på rejse i Nordamerika. – Jeg har været i Mexico, fortæller Trine Dyrholm til SE og HØR. Hjemvendt fra varmen er skuespillerinden atter klar til en omgang ”Arvingerne”. – Vi er lige begyndt at optage sæson tre, og det er dejligt. Jeg har holdt pause i et år, så det er ret skægt at være tilbage. Det kommer til at tage det meste af i år. Jeg kommer dog til at holde lidt sommerferie, siger hun. Til Robert-prisen i weekenden var Trine den helt store vinder. Her vandt hun priserne for bedste kvindelige hovedrolle i "Arvingerne" og bedste kvindelige birolle i filmen "Lang historie kort". I forvejen har Trine seks Robert-priser.
https://imgix.seoghoer.dk/reumert8.jpg
Sammen med husbonden Niclas Bendixen har Trine Dyrholm sønnen Axel. (Foto: Mikael Rieck) Der venter endda mere stjernestøv til den danske skuespillerinde. For her i februar skal hun også til Berlin og præsentere filmen ”Kollektivet”. Selvom Trine Dyrholm er vant til den røde løber, også i udlandet, så vænner hun sig aldrig til det. – Det bliver spændende. Der er noget storhed over det, som er super sjovt. Jeg har lært at nyde det lidt mere nu. Før i tiden vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle gøre af mig selv, men det er en stor ære at være i den hovedkonkurrence, smiler hun.

https://imgix.seoghoer.dk/robert83.jpg

"Arvingerne" vandt også prisen for årets danske Tv-serie til Robert-prisen 2016. (Foto: Mikael Rieck)

https://imgix.seoghoer.dk/kollektivet_piet.jpg

I denne måned skal Trine Dyrholm til Berlin for at præsentere filmen "Kollektivet", hvor hun spiller sammen med blandt andre Ulrich Thomsen. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold