Nyheder3. maj 2016

Triers elskerinde opgraderet: Ja, vi er kærester

Den skøre filmmand Lars von Trier havde sin nye kæreste Jenle Hallund med til sin 60-års fødselsdag. Hun var tidligere hans elskerinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/54133011_-_29-04-2016_-_eb_solo_trier_og_lens_f_dselsdagfests_i_zentropa_-_j_rgensen_ja_cis_p0_2.jpg

Man har et standpunkt, til man tager et nyt. Først havde Lars von Trier gennem flere år en hed affære med instruktør og forfatter Jenle Hallund, mens han stadig var gift med sin ekskone Bente.

Så blev Trier og Hallund fjender efter en bogudgivelse, og nu blomstrer kærligheden mellem de to.

– Ja, vi er kærester, og vi arbejder også sammen, fortalte filmprovokatør til Ekstra Bladet i forbindelse med sin 60-års fødselsdag, som han holdt sammen med vennen og makkeren Peter Aalbæk.

Ifølge Her & Nu er forholdet så hedt, at Jenle Hallund allerede er flyttet ind i Trier syvværelses villa i Lyngby. Så sent som i september sidste år var der dog iskold luft mellem de to turtelduer. Den tidligere elskerinde Halland beskrev nemlig i romanen ”Mænd bærer min kiste”, hvordan hun havde et forhold til en karakter ved navn ”geniet”.

Bogen udkom bare seks dage efter, Trier offentliggjorde skilsmissen fra sin hustru Bente gennem 20 år.

– Jeg står ved at have haft et seksuelt forhold til bogens forfatter, hvilket jeg beklager overfor min familie. Min kommentar er, at bogen for at føje spot til skade med en modbydelig sadistisk fryd går efter at ydmyge min kone. Tarvelighederne fyger, og jeg kan ikke tage afstand nok fra denne bog og dens forfatter, sagde Trier sidste år.

Nu er bogens forfatter Jenle Hallund og Lars von Trier altså kærester.

Sponsoreret indhold