Nyheder28. august 2017

Tidligere "Landmand søger kærlighed"-deltager skal være far

Det er ikke kun en baby, der er på vej hos Jørn Andersen og hans kæreste i Sønderjylland.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-03836.jpg
 Aller Media

Han medvirkede i det populære program "Landmand søger kærlighed" i 2015, og han fandt da også kærligheden i første omgang.

Men nu skal sønderjyden Jørn Andersen have barn med sin nye kæreste, Carola Thomsen Schmidt. Det skriver Realityportalen.dk.

Alt så ud til at gå godt mellem Jørn og Maria, som han havde mødt, efter han medvirkede i "Landmand søger kærlighed". Maria flyttede ind på gården med sin 17-årige, men forholdet holdt ikke længe mellem de to.

Bryllup og baby
Tidligere på året fandt Jørn endelig kærligheden igen, da han blev kærester med 32-årige Carole Thomsen Schmidt, og de venter deres første fælles barn til januar.

Men ikke nok med det, gav Jørn Carole en ekstra god gave, da hun havde fødselsdag i weekenden.

- Jeg var på knæ, og hun sagde ja med det samme, fortæller Jørn til Realityporten.dk.

Da Carola tidligere på året flyttede ind på gården hos Jørn, flyttede hendes syv-årige datter også med, men i det nye år bliver den lille familie til fire.

- Vi er så glade. Vi har vidst det siden maj, og vi glæder os til at blive forældre, lyder det fra Jørn til Realityporten.dk.

Ligeglad med køn
Familieforøgelsen var planlagt, og det der gik ikke længe, før Carola var gravid.

For kort tid siden var parret til scanning og fik muligheden for at få barnets køn at vide. Men Jørn foretrækker at blive overrasket, når barnet kommer til januar. Og han har i øvrigt ingen præferencer, når det kommer til køn.

- Jeg er helt tilfreds, så længe barnet har det godt og er sund og rask - og det er det, lyder det.

Sponsoreret indhold