Nyheder16. august 2016

Tantholdt udsat for tyveri i Rio

- Vi slap billigt siger TV-journalisten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rasmus-tantholdt.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)
Op til åbningsceremonien ved OL i Rio var medierne fulde med historier om gaderøverier og tyverier mod de mange atleter, der er forsamlet i Brasilien for at deltage i de olympiske lege. Men den danske delegation er så vidt vides blevet forskånet for barske oplevelser uden for sportsarenaerne.
Men TV 2's Rasmus Tantholdt er blevet bestjålet, rapporterer tv2.dk. Krigskorrespondenten er på arbejde i Rio og er vant til at arbejde under langt værre forhold og har prøvet lidt af hvert i sine år i verdens brændpunkter, men han blev alligevel offer for et tyveri, da han holdt en pause på en reataurant i Rio.
- Vi sad i restauranten på vores hotel og redigerede et tv-indslag til Nyhederne. Vores taske stod i et hjørne af restauranten omkring fem meter fra os, hvor tjeneren havde bedt os om at stille den. Da vi efter nogle timers redigering skulle have tasken med op på værelset, var den væk. I stedet stod der en anden taske. Den indeholdt et par aviser og en flaske vand. Intet tv-udstyr, siger Rasmus Tantholdt til tv2.dk. På overvågningsbilleder kunne de se, at en mand var kommet ind på restauranten og havde TV 2-tasken med TV-udstyr og havde efterladt en lignende taske.
- Men vi slap billigt, konstaterer Rasmus Tantholdt over for tv2.dk. I Rio blev næsten 50.000 personer udsat for gaderøverier sidste år.

Sponsoreret indhold