Nyheder17. august 2016

Sussi: Øv, Leo kommer først hjem i morgen

Leo bliver alligevel ikke udskrevet i dag, men den nordjyske duo krydser fingre for, at det sker i morgen.

Sussi og Leo - Leo har brækket hoften

Det var meningen, at Leo skulle have været udskrevet i dag, men da han havde for lidt blod, valgte lægerne at han først kan blive udskrevet i morgen.

- Det er rigtig øv. Det er nok på grund af alle de blodprøver, han har fået taget. Men han er ved at få blod nu, så vi håber, han kommer hjem i morgen, siger Sussi.

Hun er på vej ud til Leo i parrets autocamper.

- Leo bad om, at jeg kom i autocamperen. Han har nemlig så meget lyst til stegt camembert, så det laver jeg til ham i autocamperen, og så kommer han ned og spiser. Så laver vi det alligevel til en festdag, fortæller Sussi.

Parret er trætte af, at Leo ikke kommer hjem i dag, som lægerne ellers havde lovet.

- Leo er så frustreret over det. Han synes ikke, han er så syg, at han skal ligge der, siger Sussi.

Heldigvis er nyrene i bedring og Leos infektionstal er også gode igen, så nu krydser parret fingre for, at Leo kommer hjem i morgen torsdag.

Leo har været indlagt i tre uger. Først brækkede han hoften for lidt over en måned siden. Derefter brækkede han benet, da hoftebrudet havde lavet en revne ned i benet. Da han blev opereret for benbrudet gik der betændelse i såret og det betød, at Leo fik nyresvigt. Men nu er infektionen og nyrene igen ved at være stabiliseret og Leo kan også gå stille rundt med benet og hoften.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold