Nyheder21. juli 2017

Mathilde Gøhler efter kropskritik: Stop med at sige, jeg skal tage på

Mathilde Gøhler gider ikke finde sig i, at folk siger, hun skal spise og øge sin vægt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08202690.jpg
 Foto: All Over

"Tænker mad" er en af kommentarerne, der blev skrevet til Mathilde Gøhlers seneste modelfoto, som hun har lagt ud på Instagram. På billedet poserer den smukke mor til én på en balkon kun iført bh og underdel.

Og det er åbenbart kommentarerne til lige præcis det foto, der har fået bægeret til at flyde over for Mathilde Gøhler. I hvert fald har den 25-årige kvinde, der fylder halvrundt i dag fredag, set sig nødsaget til at skrive en lang besked til sine 908.000 fans på Instagram torsdag aften, hvor hun italesætter kropskritik på de sociale medier.

- Til de mennesker der kommenterer på, at jeg skal begynde at spise og tage på: Først og fremmest er det min krop, og I skal stoppe med at dømme andre.

-

https://imgix.seoghoer.dk/img_7219.png
 Instagram

- For det andet, ved alle, der kender mig, at jeg spiser, hvad jeg vil, og jeg spiser meget. Jeg kan ikke gøre for, at jeg er tynd. Mit stofskifte er højt, hvilket er dejligt for mig, men det betyder også, at jeg ikke tager på særlig nemt. Stop med at hade og spred kærlighed i stedet for, fortsætter Mathilde.

https://imgix.seoghoer.dk/img_7220.png
 Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/img_7221.png

- Jeg bliver ikke ked af det eller stødt af kommentarerne, men jeg vil gerne have, at I er klogere end det. Før I tror noget om andre mennesker, så husk, at internettet er en illusion. Det er ikke virkeligheden, fastslår Gøhler.

https://imgix.seoghoer.dk/img_7222.png

Efter den lange opdatering er det væltet ind med positive reaktioner til fotoet, hvor Mathilde poserer:

- Fantastisk budskab du skrev på story!!

- Du ser fantastisk ud

- Du er gudesmuk. og endnu vigtigere... indvendigt har du en dejlig karakter. Enhver mand ville være heldig at være elsket af en kvinde som dig

Nyd flere fotos af den skønne model:

Galleri: Mathilde Gøhler viste flotte former på Ibiza

Sponsoreret indhold