Nyheder18. juni 2009

Stein Bagger: Endnu et udspekuleret træk

IT Factory-svindleren anker ikke dommen og undgår dermed at skulle gøre rede for de 200 mio. kr., der er forsvundet
Nu er Stein Bagger helt ude af sine mange selskaber
Nu er Stein Bagger helt ude af sine mange selskaber
 Foto: All Over

Den svindeldømte Stein Bagger har besluttet ikke at anke sin dom på 7 års fængsel.

Og som alt andet, IT Factory-svindleren har haft fingrene i, ser det ud til at være endnu et smart, udspekuleret og skarpt træk.
For det første er han allerede over et halvt år henne i sin afsoning af straffen, og med lidt godt opførsel, slesk tale og billig portvin slipper han nok med at skulle sidde inde i 4 år.

For det andet betyder det, at Bagger ikke skal komme med yderligere forklaringer på, hvor de sidste 200 mio. kr., der mangler, efter at regnskaberne i hans selskaber er gjort op, befinder sig. Hvis pengene er gemt godt af vejen i udlandet, kan han komme ud til et økonomisk sorgløst liv.

Buisness.dk erfarer, at den tidligere IT Factory-direktør i samråd med sin advokat Lars Kjeldsen har besluttet ikke at anke sidste uges dom. Lars Kjeldsen bekræfter over for bladet, at Stein Bagger ikke anker dommen, men ønsker ikke at kommentere beslutningen yderligere.

Stein Bagger producerede falske dokumenter, som gjorde det muligt for ham at malke banker og leasingselskaber for omkring 1,2 milliarder kroner via et sindrigt system af falske selskaber rundt om i verden.

Anklageren Per Justesen udtrykte tilfredshed med dommen, da den blev afsagt i retten i Lyngby, så han forventes heller ikke at anke.

Sponsoreret indhold