Nyheder3. august 2015

GLEM SVERIGE: Snopp Dogg indtager dansk fjernsyn

Den ranglede rapper laver en række helt nye reklamefilm, eksklusivt til Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/snoopaction.jpg
 Foto: 3

Når Calvin Cordozar Broadus, Jr. ikke har travlt med at bliver stoppet i italienske lufthavne med millioner af kroner i kontanter, eller blive arresteret for narkomistanker i Sverige, så tjener han gode penge på at lave rap, medvirke i reklamer og hedde Snoop Dogg som alias.

Den ombruste stjernerapper forlænger derfor også sit samarbejde med teleselskabet 3 i Danmark, og fra i dag ruller en ny reklamekampagne med den internationale rapper i hovedrollen over tv-skærmene i de danske stuer.

Det skriver 3 i en pressemeddelelse.

De nye reklamefilm vises kun på dansk TV fra d. 3. august, i dem møder seerne igen Snoop Dogg og 3’s hund i den karakteristiske hvide lædersofa, hvor de deler en skål popcorn. Fokus er på produktet ”3Deling”, hvor man deler data på tværs af familiemedlemmer og mobile enheder.

https://imgix.seoghoer.dk/snoopsofa.jpg
 Foto: 3

De nye reklamefilm er, ligesom de forrige, optaget i Los Angeles. Under optagelserne til den første reklamefilm med 3 og Boston Terrieren upload’ede Snoop Dogg et billede med hunden, hvilket gav cirka 50.000 likes på få timer

Og også denne gang har 3 allieret sig med den danske filminstruktør, Niels Arden Oplev, der udover Snoop-reklamerne, også står bag Mænd, der hader kvinder, Drømmen, TAXA og Rejseholdet.

Universet med Snoop Dogg er udviklet i samarbejde med reklamebureauet Co+, der også stod bag Arlas tidligere Cocio-kampagne med Eva Mendes i front.

Sponsoreret indhold