Nyheder1. september 2017

Single-Mascha: Jeg kan godt lide friheden

Der er ingen ny mand i Mascha Vangs liv, og hun er glad for, at hun kan bestemme selv over sin tid

Det er ved at være et par måneder siden, at det kom frem, at kønne Mascha Vang var blevet single, efter hun havde været kærester med Rasmus Jarlov i et lille års tid.

Men at den smukke blogger er single, er bestemt ikke noget, der går hende på.

Det fortalte hun ved Zulu Comedy Galla i går aftes.

- Jeg befinder mig rigtigt godt med at være single. Det kan jeg godt lide, fortalte Mascha til SE og HØR på den røde løber.

At der ikke er nogen mand, der skal tages hensyn til betyder blandt andet, at Mascha har meget mere tid til sig selv.

- Det giver mig mere frihed. Jeg kan jo godt lide at bestemme også. Jeg kan godt lide friheden, fortalte Mascha.

Du kan se hele interviewet med Mascha fra Zulu Comedy Galla i videoen i toppen af artiklen

Skulle man så sidde derude og tænke: "Hvad skal jeg egentlig gøre for at score Mascha?", så havde bloggerbaben et par kriterier, der er vigtige for hende, når hun skal finde en ny kæreste.

- Det er virkelig vigtigt for mig, at en mand har selvironi. Selvironi, og at man deler den samme humor. At man kan grine sammen. Det betyder jo næsten alt, fortalte Mascha, der dog ikke har en ny mand på bedding.

Mascha blev vred på Jarlov

Det var i midten af juli, at Rasmus Jarlov fortalte på Facebook, at han ikke længere var sammen med Mascha, samtidig fortalte han også om nogle af de steder, hvor han har lært en masse af ekskæresten. - Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende. Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år. Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter, skrev Rasmus i sit opslag. Men det Facebook-opslag skulle Jarlov nok have ventet med at skrive, for det sendte nemlig Mascha helt op i det røde felt. - Så prøvede man også det. At sidde midt i et selskab på en restaurant og læse i pressen at man er blevet single. Ja, altså mig. Jeg er egentlig stadig så paf, at jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere. Det blev ikke til den korte status vi havde aftalt for mindst mulig omtale, eller tidspunktet her for, skrev Mascha efterfølgende i et blogindlæg. Mascha Vang og Rasmus Jarlov nåede at være kærester i lidt over et år.

Det var nemlig i juni sidste år, at Mascha bekræftede, at parret var kærester.

- Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral, skrev Mascha dengang på sin blog.

Mens Mascha og Rasmus var sammen, har der flere gange været rygter om, at parret skulle være gået fra hinanden. Det var Mascha dog ude flere gange og sige ikke passede. Senest var i april i år, da rygterne endnu en gang florerede på de sociale medier.

Du kan se ALLE billederne fra Zulu Comedy Galla i galleriet herunder

Zulu Comedy Galla 2017 - rød løber

Sponsoreret indhold