Nyheder12. september 2017

Nårh! Seebach sender kærlighedserklæring til sønnike

Rasmus Seebach dedikerer sit nye album til sønnen Holger. Det gør han med en ny video på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ras.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Lige om lidt udgiver Rasmus Seebach sit nye album. Og det har han valgt at dedikere til sønnen Holger.

Det gør han i en sød video på Instagram.

- Det her album er til dig min dreng. Lige nu er du en anelse for lille til at forstå, hvad det egentlig er, jeg vil med alt det her. Men jeg tænkte, at en skønne dag, ville du måske kunne få glæde af de her sange. Jeg har i hvert fald virkelig haft brug for at skrive dem, siger Rasmus i videoen, som han har lagt på Instagram. Her ser man en masse billeder fra Rasmus Seebachs personlige fotoalbum.

I videoen fortæller han også, hvordan han godt ved, at Holger lige nu er for lille til at forstå sangene, men at han derfor har valgt at dele det med sine fans, da de helt sikkert også kan bruge sangene til noget.

Artiklen fortsætter efter videoen

Seebach fortæller også, hvad sangene kommer til at handle om, og hvorfor han har skrevet dem.

- Før du bliver rigtigt stor, og mor og far bare bliver de der irriterende forældre der siger, at du skal rydde op og børste tænder. Så vil jeg bare gerne fortælle dig lidt om mig, og hvor vi egentlig kommer fra os to. Hvordan det hele var før vi mødte dig, hvordan mor og far blev kærester, for jeg skulle godt nok oppe mig for at få hende på krogen. Og så blev vi til en lille familie i 2017, fortæller Rasmus i videoen.

Seebach og Julie blev forældre i januar

Rasmus Seebach og Julie Teglhus kunne i januar sige goddag til sønnen Holger.

Og det var en stolt Seebach, der lagde et billede på Facebook, hvor han skrev, at han var blevet far.

– Endelig kom vores lille Holger på 3600 g til verden!!! I nat kl. 02:02 lå han trygt ved sin smukke og overdrevet seje mors bryst. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor stolt jeg er af dem begge to. MIN egen lille familie, skrev den populære sanger.

Selvom parret nu har udvidet familien med lille Holger, så er der ikke noget bryllup på vej. I hvert fald ikke lige nu.

- Der sker så mange ting lige nu, og jeg synes på en eller anden måde, at det er rigtig dejligt at være tilstede i det. Tilstede i nuet og nyde det. I stedet for bare at hoppe ud i noget andet stort. Det skal selvfølgelig komme, det er helt naturligt, fortalte Seebach til Billed-Bladet i maj.

Kæresten var tæt på at skride

På Rasmus Seebachs nye album kommer en af sangene til at handle om det tidspunkt, hvor Julie Teglhus var ved at gå fra ham.

Det fortalte Rasmus til BT i sidste uge.

"Jeg har følt mig sikker på dig. Men nu går du fra mig. Du siger, vi er helt itu. Men knuste hjerter kan også du. De heler nok, hvis du bliver her lidt endnu", synger Rasmus blandt andet i sin nye sang, der hedder "Bli' her lidt endnu". - Jeg håber, at det er noget, alle kan genkende. For teksten handler om, at man beder den, man så gerne vil være sammen med, om lige at blive her lidt længere. At give det en chance til, fortalte Rasmus i interviewet med BT. Rasmus Seebach og Julie Teglhus har været sammen siden 2013.

Du kan se billeder fra Rasmus Seebachs liv i galleriet herunder

Rasmus Seebach - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold