Nyheder31. oktober 2016

Se de kendtes firbenede familiemedlemmer

De firbenede pelsede venner har aldrig været mere populære, og naturligvis har flere kendte tilføjet en trofast følgesven til familien.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fallulah_med_hund.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

De skal luftes, fodres, bades og underholdes, præcis som et lille nyfødt familiemedlem. Masser af kendte har en nuttet hund, der har fået en uvurderlig plads i de kendtes hjerter. Der er dømt seriøs cute-faktor blandt nogen af de kendtes vovser, og der bliver ivrigt delt billeder med de firbenede på de sociale medier.

Vi har fundet et udpluk af de sødeste pelsede kendisvenner, der lige nu huserer på Instagram.

Danser og musical-stjerne Silas Holst har et kæmpe hjerte. Han har netop fået en herreløs hund hjem fra Tyrkiet, som han sågar har skaffet en dansk familie til. Silas har selv en større familie på hjemmefronten, der tæller kæresten Johannes Nymark, datteren Maggie My, veninde og Maggie Mys mor Louise Mahnkopf og selvfølgelig deres yderst nuttede engelske bulldog Batman.

Mille Dinesen har for nyligt udvidet familien med den lille krøltop Marlee. Når Mille Dinesen ikke svinger sig omkring i "Vild med Dans", står den på lange gåture og en overordentlig masse nussen af den lille gyldne charmetrold, der er en såkaldt labradoodle (en blanding af en labrador retriever og en puddel).

Søs Egelind har også tid, plads og lyst til at invitere hunde ind i sit liv og hjem. Både store og små, gamle og unge hunde er der plads til hos den seje skuespiller. Søs tager sig god tid, når den ældre dansk-svenske gårdhud Nisse, der ikke kan se, skal have en tur ud i det fri.

Den amerikanske ambassadør Rufus Giffords tid i Danmark er snart ved at være forbi. Når turen atter går tilbage til USA, tager han både manden Stephen og hunden Argos med sig. Selvom det ser ud som om, at den flotte golden retriever lader til at nyde de nordiske omgivelser.

Fallulah har netop udvidet familien med en lille tobenet pige - datteren Gloria. Inden var det dog hunden Maggie, der agerede som den førstefødte, og i øjeblikket balancerer Fallulah både rollen som nybagt mor, hundemor og kæreste til Thomas Holm.

Sponsoreret indhold