Nyheder22. juni 2016

Sarah Louise viser efter-graviditetskroppen frem

Graviditeten igennem har dejlige Sarah Louise ofte vist kroppen frem med den voksende mave. Nu viser hun kroppen frem efter fødslen.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-42291.jpg
 Foto: Aller Media

Det har været hårdt efter fødslen af sin søn, der har kæmpet med store lungeproblemer - og på et tidspunkt vidste lægerne slet ikke, om Sarah Louises søn ville overleve.

Heldigvis er han nu hjemme hos familien, og den smukke blogger ser ud til at have fået lidt mere overskud igen.

Hun har lavet et nyt indlæg, hvor hun viser kroppen frem efter graviditet og kejsersnit. Og hun ser altså dejlig ud, synes vi - selv om hun selv synes, at det var svært at vise sig frem.

- Det er meget nemmere at lægge billeder op af sig selv, hvor man selv synes at man er pæn!! Men det her er altså sådan jeg ser ud nu.

- Ca. 2,5 uge siden mit tredje kejsersnit på 4. år. Min mave er stadig meget hævet og meget mere hævet end ved de 2 andre efter samme tid. Mit ks ar har lægerne skåret længere end det gamle, så alt i alt er min krop noget mere medtaget end efter de tidligere fødsler. Jeg er egentlig ok med at jeg ser sådan ud, for jeg har trods alt lagt min krop under en del pres, og den har gjort det så godt den kunne, men nu kan den altså heller ikke klare mere, skriver Sarah Louise på sin blog, hvor hun også deler billedet af sin efter-graviditetskrop.

SE BILLEDET OG LÆS HELE BLOGGEN HER.

Se flere billeder af Sarah Louise her:

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold