Nyheder13. juni 2016

Sarah Louise jubler: Sønnen klarer den

Det har været nogle hårde dage for Sarah Louise, da hendes nyfødte søn svævede mellem liv og død. Men nu skriver hun, at lille Arthur klarer den.
https://imgix.seoghoer.dk/media/067b1987ca554fb288ff08847c494e25.jpg
 Foto: All Over Press

Det var næsten ikke til at bære, da Sarah Louises nyfødte søn Arthur kæmpede for livet på hospitalet. I dag kom så den glædelige nyhed fra Sarah Louise selv, om at den nuttede Arthur i følge lægerne klarer den. Det skriver Sarah Louise på sin blog her.

Blogger-mama'en var flittig til at lægge billeder op på Instagram og på hendes blog, så de bekymrede følgere kunne holde øje med, om den lille fyr gjorde fremskridt.

Sarah Louise, der allerede har børnene Alma og Albert, glæder sig over at sønnen næsten trækker vejret selv, og at hun er begyndt at hygge-amme det lille myr.

Igår måtte Sarah Louise og kæresten Michael dog slås med tanken om, at den nyfødte søn havde cyster på lungerne, der påvirkede hans vejrtrækning. Det virker dog til, at den tanke er lidt lettere at acceptere, efter

at sønnen blev taget ud af respirator.

Den stolte mor lagde for få timer siden billedet op af Arthur, der nu har energi nok til at kigge nysgerrigt ud på verden.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_106.png

Sponsoreret indhold