Nyheder30. september 2016

Sådan har Rachel det med flytningen til Tyskland

Theresia har fået job i Tyskland, så nu hiver familien teltpælene op og rykker syd for grænsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-11998.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Når "Årgang 0"-darlingen Rachel Ellebye næste sommer vender hjem til Danmark efter et år i Argentina, så bliver det ikke til de vante rammer i Aabenraa.

Familien flytter nemlig lige om lidt til Tyskland, da Rachels mor, Theresia, har fået job som præst i den lille by Tarp.

Men hvordan har 16-årige Rachel det egentlig med, at hun ikke længere skal kalde huset i Aabenraa for sit hjem?

– Det er lidt underligt for mig, at jeg nok ikke ser huset igen, men det er jo stadig bare et hus. Jeg havde også godt set det komme, eftersom det har været et ønske fra min mors side i mange år, fortæller Rachel til Realityportalen.dk.

Selvom det bliver underligt for Rachel, så er hun dog glad på sine forældres vegne.

– Jeg er meget glad på mine forældres vegne, især fordi jeg ved, hvor stort et ønske, det har været for mine dem at bo i udlandet i en periode. Det bliver dog lidt mærkeligt at skulle gå fra at først bo i Danmark, så i Argentina og så have ens forældre i Tyskland, forklarer Rachel til Realityportalen.dk.

Heller ikke storebror David ser noget problem i, at familien nu flytter til Tyskland. Selv er han nemlig på kostskole i Birkerød, så han er sjældent hjemme alligevel.

Theresia overtager jobbet som præst den 30. oktober, men der kommer til at gå et par måneder før familien rigtigt flytter til Tyskland.

Se flere billeder af Rachel i galleriet herunder

Årgang 0 Rachel klar til Argentina

Sponsoreret indhold