Nyheder24. november 2015

De blev ”Gift ved første blik”: Sådan går det parrene i dag

I aften blev det sidste afsnit af "Gift ved første blik" sendt, og det er afsløret hvilke par, der bliver sammen. Læs, hvordan det går parrene nu
https://imgix.seoghoer.dk/121120836.jpg
 DR

”Gift ved første blik” er et socialt eksperiment, hvor otte danskere bliver sat sammen til fire par af et hold eksperter. I eksperimentet er det ikke forelskelse og impulsive følelser, der skal råde, men derimod fornuft, fælles værdier og velovervejede valg, der skal føre de fire par tættere på hinanden.

De otte deltagere er alle singler, som drømmer om at finde den store kærlighed.

I aftenens program blev det afsløret, hvem af parrene, der valgte at blive sammen efter programmets ende. Her kan du høre, hvordan det er gået deltagerne siden DR’s hold forlod dem.

https://imgix.seoghoer.dk/121120836.jpg
 DR

(Foto: DR/Jakob Mydtskov)

Det jyske par Randi og Niels valgte at forblive sammen efter eksperimentet var slut.

Der var ikke nogen tvivl hos nogen af dem, da de sad sammen foran programmets præst og skulle beslutte, hvordan det skulle gå dem og deres forhold.

- Det værste ved eksperimentet var kameraerne, fortæller Randi til SE og HØR, ”Det var egentlig ikke noget med Niels. Det føles helt naturligt og som om, at jeg havde kendt ham altid”.

Parret er endnu ikke flyttet sammen, men de er mest hos Niels på hans lille gård. Her har de da også planer om, at Randi skal flytte ind, når hjemmet står helt færdigt efter de store renoveringer.

https://imgix.seoghoer.dk/121120084.jpg
 DR - Jakob Mydtskov

(Foto: DR/Jakob Mydtskov)

Også Line og Michael valgte at blive sammen efter programmet sluttede, og de er lige Randi og Niels stadig sammen i dag. Om valget om at forblive et par fortæller Michael til SE og HØR:

- Det var meget lige til. De får det til at se ud som om, at jeg er lidt mere i tvivl om, hvad jeg skal svare, end Line er. Men vi var begge to rimelig sikre på, hvad der skulle svares. Det havde vi været i et par uger forinden.

- Vi tog jo en beslutning om, at hvis vi så et potentiale i hinanden, så sagde vi ja. Og det synes vi begge to på det tidspunkt.

Michael er enig i, at det sværeste var at have kameraet med sig hele tiden. Forholdet til Line har derimod ikke været nogen stor udfordring, fortæller han. De har nemlig været gode til at tale om de små ting indbyrdes, så der

- Det match, der er blevet lavet, er bedre end det, som jeg kunne have fundet selv en fuld lørdag morgen i byen.

Parrene Ane og Ulrik og Lene og Poul valgte at gå fra hinanden inden eksperimentet var slut.

Sponsoreret indhold