Nyheder8. oktober 2015

Der er "drengesæd" og "pigesæd": Sådan bestemmer du kønnet på dit barn

Hvis du går og overvejer, om du kan styre kønnet på dit kommende barn, så har den tidligere reality-deltager Sarah Louise svaret til dig
https://imgix.seoghoer.dk/media/6e036d8385264f589ab7a985e6326489.jpg
 Foto: All Over Press

Bloggeren og modellen Sarah Louise Christiansen har formularen til dig, der gerne vil kunne kontrollere, at udfaldet af din graviditet falder i en bestemt retning.

Som bekendt har Sarah Louise både en datter (Alma) og en søn (Albert) og har akkumuleret lidt viden om, hvad der skal til, hvis du vil forøge chancerne for at få enten en dreng eller en pige.

Sarah Louise understreger, at man som forælder selvfølgelig bliver umanerlig glad for resultatet uanset, om det bliver en dreng eller en pige, da det jo trods alt er dit eget barn.

For som hun skriver i et nyere indlæg på sin blog:

- Hvis du vil have en pige: Så skal du sørge for at manden får sin sædafgang 4 dage INDEN din ægløsning. Dagen inden ægløsning, må der ikke være sædafgang og så en hel uge frem. Det er fordi at man siger at pigesæden bevæger sig langsommere, men lever i længere tid. På den måde ender der med at være mest “pigesæd” tilbage, når ægløsningen kommer, da drengesæden er gået til, skriver Sarah Louise Christiansen.

- Hvis du vil have en dreng: Manden skal have sædafgang dagen før ægløsning og 2 dage frem. Det vil sige LIGE oveni ægløsningen. Drengesæd svømmer nemlig hurtigere end pigesæd og vil derfor “overhale” pigesæden på vejen til ægget. Drengesæd dør også hurtigere end pigesæd, så derfor skal sædafgangen ske så dybt oppe i skeden som muligt, så vejen til ægget er så kort som muligt, skriver hun om at øge muligheden for at få et drengekøn.

Hun slår fast, at der er tale om teori og ikke videnskabelige fakta her, så det er nok et spørgsmål om at prøve sig frem.

Du kan besøge hendes fulde indlæg HER og se en håndfuld billeder af hendes graviditeter.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold