Nyheder19. april 2015

Robert Hansen: Jeg troede, jeg havde halsbetændelse

Skuespilleren opereret for en flænge i hovedpulsåren
Af af
Robert Hansen: Jeg troede, jeg havde halsbetændelse
Robert Hansen: Jeg troede, jeg havde halsbetændelse
 Fotos: Facebook og Kaspar Wenstrup



Da Robert Hansen tirsdag aften fik et ildebefindende under opførelsen af 'Dirty Dancing', havde skuespilleren aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, at han under et halv døgn senere ville have gennemgået en otte timer lang operation i hjertet - han troede, det skrantende helbred skyldtes en halsbetændelse.

Men en en stor og omfattende operation var ikke desto mindre, hvad der ventede skuespilleren, da lægerne på Rigshospitalet konstaterede, at han ikke havde fået et ildebefindende - men i stedet havde en livsfarlig flænge på hovedpulsåren.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen opereret: Så galt kunne det være gået

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. 8 timers operation i hjertet, og jeg som gik og troede jeg havde halsbetændelse. Hvis ikke jeg var kommet afsted til hospitalet den aften, havde jeg slet ikke været her mere, skriver Robert Hansen på sin Facebook-profil, hvor han har lagt et billede op af sig selv i sygesengen - og billedet taler for sig selv: Det er tydeligt at se, at den populære skuespiller har været i nærkontakt med døden.


Tak for alle de dejlige beskeder, de varmer virkelig på et par dage hvor det bare gør ondt og fyldt med smerter. Jeg har...

Posted by Robert Hansen on Sunday, 19 April 2015



LÆS OGSÅ: Robert Hansen hasteopereret

Men skuespilleren overlevede takket været en hurtig indsats fra personalet på 'Dirty Dancing', der straks så, at han havde behov for akut lægehjælp.

- Så jeg føler mig virkelig heldig. Tak for alle jeres søde beskede det hjælper virkelig. Og Tak for det mest fantastiske personale på Riget, det er bare en fornøjelse at være omgivet af så gode mennesker.

En flænge i hovedpulsåren er en alvorlig tilstand, som hvert år rammer omkring 300-500 danskere, og da ens risiko for at dø stiger med én til to procent i timen, er en hurtig behandling derfor livsvigtig.

Den typiske behandling er en omfattende operation, hvor flængen repareres og syes sammen, og det er netop sådan en operation, som Robert Hansen gennemgik tirsdag nat.

Robert Hansen er nu sygemeldt i to til tre måneder. Robert Hansens afløser i 'Dirty Dancing' bliver Sigurd Le Dous, som flere måske kender fra "Badehotellet".

Sponsoreret indhold