Nyheder23. april 2015

Robert deler nyt billede fra sygesengen: Jeg har det elendigt

Skuespilleren blev i sidste uge opereret i hjertet
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/5072179be4b94211af8c246ec49bad09.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup og Facebook/Robert Hansen



Robert Hansen har været indlagt på Rigshospitalet i over en uge, efter at han gennemgik en omfattende og livreddende operation i hjertet. Nu deler den 35-årige skuespiller så et nyt billede af sig selv i sygesengen.

Og det er tydeligt at se, at hele sygeforløbet har været en særdeles hård omgang for ham.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Jeg ville ikke være her, hvis ikke...

Robert Hansen er således plastret til med overvågningsudstyr, og et langt ar løber hele vejen ned ad hans brystkasse. Det normalt så genkendelige smil er også pakket væk – hvert fald for en stund. Humøret er nemlig ikke højt hos Robert Hansen, selvom han er ovenud lykkelig over at være i live.

Det dårlige humør skyldes blandt andet, at ’Kærlighed ved første hik’-skuespilleren onsdag havde besøg af sin søn Herman – og besøget gik desværre ikke, som Robert Hansen havde håbet på:

- Sikke en fest her på Riget..:)) Måske skulle jeg lige sprøjte lidt hårlak i øjnene på mig selv for at toppe den ellers så fede stemning.. Sorry mit dårlige humør men min søn har lige været her og han blev sgu lidt bange for sin far...:((( Som iøvrigt heller ikke kan løfte ham op mere..., skriver Robert Hansen på sin Instagram-profil og tilføjer:

- Der må snart komme noget positivt på banen.. Øv jeg har det elendigt, skriver skuespilleren.



Sikke en fest her på Riget..:)) Måske skulle jeg lige sprøjte lidt hårlak i øjnene på mig selv for at toppe den ellers så fede stemning.. Sorry mit dårlige humør men min søn har lige været her og han blev sgu lidt bange for sin far...:((( Som iøvrigt heller ikke kan løfte ham op mere... Der må snart komme noget positivt på banen.. Øv jeg har det elendigt.

A photo posted by Robert Hansen (@roberthansen0) on Apr 22, 2015 at 11:17am PDT


LÆS OGSÅ: Trist Robert Hansen: Min søn blev lidt bange for mig



Robert: Jeg troede, det var halsbetændelse
Det var natten til den 15. april, at Robert Hansen gennemgik en otte timer lang operation i hjertet. Inden da havde Robert Hansen været i fuld gang med opførelsen af ’Dirty Dancing'-musicalen i Tivolis Koncertsal – lige som så mange aftenener forinden. Men noget var ikke, som det skulle være denne aften. Robert Hansen følte sig sløj og utilpas.

Selv troede den 35-årige skuespiller, at det skrantende helbred skyldtes en halsbetændelse. Men det stod langt værre til med ham – og heldigvis kunne kollegerne se dette. Derfor blev han i al hast kørt på hospitalet, hvor lægerne altså konstaterede, at halsbetændelsen i stedet var en livsfarlig flænge på hovedpulsåren.

Han kom straks på operationsbordet, hvor kirurgerne brugte otte timer på at reparere flængen. Søndag den 19. april delte den populære skuespiller så det første billede fra sygesengen, hvor han også afslørede præcis, hvor omfattende en operation det var.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører: De tog hjertet ud af min krop

Han fortalte sine mange fans på Facebook og Instagram, at lægerne havde lagt ham i kunstigt koma, hvorefter de havde taget hans hjerte ud for at reparere flængen, og at det var et mirakel, at han var i live.

Nu venter der så skuespilleren en længere sygemelding.

Imens har skuespilleren Sigurd Le Dous, som flere måske kender fra ”Badehotellet”, overtaget hans rolle i ’Dirty Dancing’.

En flænge i hovedpulsåren er en alvorlig tilstand, som hvert år rammer omkring 300-500 danskere, og da symptomerne er diffuse og kan være influenzalignende, er den ofte svær at opdage i tide. Og tid er netop én af de helt vigtige faktorer i kampen mod sygdommen: Ens risiko for at dø stiger nemlig med én til to procent i timen.

Den typiske behandling er en omfattende operation, hvor flængen repareres og syes sammen, og det er netop sådan en operation, som Robert Hansen gennemgik i sidste uge.

Sponsoreret indhold